Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Maleisie / Rondreis

Rondreis Maleisië

Van west naar oost

Lees alles over deze vakanties

45 jaar ervaring
Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Rondreis Maleisië zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties
Rondreis
Rondreis
Rondreis
Rondreis
Rondreis
Rondreis

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Rondreizen in Maleisië is genieten als u door dit prachtige land reist. U raakt onder de indruk van dit buitengewoon fascinerende Aziatische land, waar bijzondere tradities zich van nature levend houden in deze moderne tijd. Van levendige steden tot ongerepte natuur. In ons uitgebreide aanbod vindt u zeker een rondreis Maleisië die bij u past en waar de allerbelangrijkste highlights in zijn opgenomen.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Maleisië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Jorg
Jorg Afrika & Thailand expert
Mariëlle
Mariëlle Maleisië expert
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Genieten van de flora en fauna

Maleisië is een fantastisch vakantieland wat u het best kunt ontdekken door eenindividuele rondreis Maleisië te maken of door een groepsrondreis Maleisië te doen. Daarnaast bieden wij ook autorondreizen Maleisië aan, omdat het land over een zeer goede infrastructuur beschikt. Welke rondreis Maleisië u ook kiest u vliegt rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Kuala Lumpur, de hoofdstad van het land, waar u in de meeste gevallen de eerste dagen verblijft. U heeft de gelegenheid om te acclimatiseren en om deze multiculturele stad te ontdekken met een stadstour.

Het vervolg van uw reis kan naar of Malacca met de schitterende theeplantages, of naar het National Park, Taman Negara: een waar natuurparadijs van meer dan 130 miljoen jaar oud, met een unieke flora en fauna. Mogelijk dat u ook Oost-Maleisië wil bezoeken, ook wel Borneo genoemd. Bekijkt u dan eens onze 18-daagse groepsrondreis West-Maleisië & Borneo. Een van de hoogtepunten is een bezoek aan het Bako National Park, een schitterend tropisch schiereiland. Ook een bezoek aan Batang Ai National Park zal veel indruk op uw maken. Als u uw fascinerende en betoverende rondreis op een tropisch strand wil afsluiten is dat ook mogelijk, in Langkawi of Damai Beach, afhankelijk van uw keuze. Lekker ontspannen de indrukken verwerken van uw rondreis Maleisië, voordat u weer terug vliegt naar Nederland.

Wenst u een reis op maat? Hebt u ideeën voor een rondreis Maleisië, die u graag bespreekt en reserveert met een medewerker van een professionele organisatie met vele jaren reiservaring in Maleisië? Neemt u dan contact op met ons Maatwerk team.

In ons aanbod verre reizen vindt u meer en andere mogelijkheden van rondreizen naar ander landen in Azië. Maar ook ons aanbod rondreizen Noord Amerikaof rondreizen Afrika kunnen interessant voor u zijn. Wij zijn benieuwd naar uw keuze.

Ervaringen van onze klanten

Familie Verkerk - Assen Maleisië is een fantastisch vakantie land. Het overtrof ons verwachtingen. Prachtige landschappen. Ook de diverse Nationale Parken zijn beslist de moeite waard om te bezoeken. Het was voor ons echt een droomreis.

Lees meer Lees minder

In beeld

 • Maleisië Langkawi
  Maleisië Langkawi
 • Maleisië Borneo Island
  Maleisië Borneo Island
 • Maleisië Kuala Lumpur
  Maleisië Kuala Lumpur
Bekijk 0 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!