Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Maatwerk reizen Maleisië

Heeft u de wens om uw eigen reis Maleisië samen te stellen? Onze verre reizen specialisten adviseren u graag! Stel uw droomreis samen!

Lees alles over deze vakanties

 • 45 jaar ervaring
  Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
 • Altijd bereikbaar
  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
 • Veilig op vakantie
  ANVR SGR KTB Calamiteitenfonds
Intro
Snel door naar
Intro

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Uw eigen reis Maleisie samenstellen is mogelijk bij de Jong Intra Vakanties. Onze specialisten luisteren graag naar uw wensen en ideeën, zodat jullie samen uw droomreis kunnen samenstellen. Selamat jalan ofwel goede reis!

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel uw eigen reis samen

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Maleisië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Heeft u wensen?

Een verre reis naar Maleisië staat al jaren op uw verlanglijstje. U heeft er al veel over gelezen en gehoord. Maar u kunt niet die groepsreis Maleisië of individuele rondreis Maleisië vinden die bij u past. U wilt een gedeelte van een groepsreis maken in combinatie met een individuele reis, of langer in een stad of natuurpark doorbrengen, er nog een strandvakantie aan vast knopen.

Als u uw wensen kenbaar maakt en de lengte van de door u gewenste vakantie, kunnen wij samen met u een maatwerk reis door Maleisië samenstellen. Onze specialisten kennen de bestemmingen en werken met gerenommeerde en gespecialiseerde agenten ter plaatse zodat zij moeiteloos een reis op maat kunnen samenstellen en advies kunnen geven. U kunt ervan uitgaan dat benodigde auto met of zonder chauffeur/gids, binnenlandse vluchten, meerdaagse- of dagexcursies accommodaties, eventuele andere arrangementen en de heen- en terugreis door onze specialisten, voor u worden geregeld. Of u nu een speciale feestdag wilt bijwonen of op familiebezoek wilt gaan, wij nemen uw wensen graag op in ons aanbod voor een maatwerk reis door Maleisië, zodat u, uw droomreis kunt realiseren.

Voor meer informatie en speciale wensen om uw droomreis te realiseren bekijkt u ons aanbod maatwerk verre reizen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 30 vakanties

Ervaringen van onze klanten

Familie Krutwagen - Eindhoven Dit land heeft ons in alle opzichten verrast. Wij hebben ons laten leiden door kennissen die er eerder naar toe zijn geweest. Prachtige natuur afgewisseld met een modern land. Wij geven de tip graag door.

Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Maatwerk

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 30 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!