Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Maleisie / Maatwerk

Maatwerk reizen Maleisië

Selamat jalan ofwel goede reis!

Lees alles over deze vakanties

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie
Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Een reis naar Maleisië is voor velen een droom, maar u wilt buiten de standaardreizen om juist nog net iets meer of anders. Dat kan bij ons, onze afdeling Maatwerk Verre Reizen inventariseert uw wensen, adviseert en stelt samen met u een maatwerk reis Maleisië op. Zij nemen u veel werk uit handen en stellen een reis op maat Maleisië voor u samen en laten uw dromen uitkomen.

Stel uw eigen reis samen

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Maleisië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Heeft u wensen?

Een verre reis naar Maleisië staat al jaren op uw verlanglijstje. U heeft er al veel over gelezen en gehoord. Maar u kunt niet die groepsreis Maleisië of individuele rondreis Maleisië vinden die bij u past. U wilt een gedeelte van een groepsreis maken in combinatie met een individuele reis, of langer in een stad of natuurpark doorbrengen, er nog een strandvakantie aan vast knopen.

Als u uw wensen kenbaar maakt en de lengte van de door u gewenste vakantie, kunnen wij samen met u een maatwerk reis door Maleisië samenstellen. Onze specialisten kennen de bestemmingen en werken met gerenommeerde en gespecialiseerde agenten ter plaatse zodat zij moeiteloos een reis op maat kunnen samenstellen en advies kunnen geven. U kunt ervan uitgaan dat benodigde auto met of zonder chauffeur/gids, binnenlandse vluchten, meerdaagse- of dagexcursies accommodaties, eventuele andere arrangementen en de heen- en terugreis door onze specialisten, voor u worden geregeld. Of u nu een speciale feestdag wilt bijwonen of op familiebezoek wilt gaan, wij nemen uw wensen graag op in ons aanbod voor een maatwerk reis door Maleisië, zodat u, uw droomreis kunt realiseren.

Voor meer informatie en speciale wensen om uw droomreis te realiseren bekijkt u ons aanbod maatwerk verre reizen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties

Ervaringen van onze klanten

Familie Krutwagen - Eindhoven Dit land heeft ons in alle opzichten verrast. Wij hebben ons laten leiden door kennissen die er eerder naar toe zijn geweest. Prachtige natuur afgewisseld met een modern land. Wij geven de tip graag door.

Lees meer Lees minder

In beeld

 • shutterstock_37020481
  shutterstock_37020481
 • shutterstock_33555592
  shutterstock_33555592
 • shutterstock_36737110
  shutterstock_36737110

Populaire vakanties in Maatwerk

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!