Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Maleisië kent zoveel mogelijkheden!  Vraag de Jong Intra om een maatwerkofferte om uw droomreis naar Maleisië te realiseren.

Uw maatwerkreis – ons werk!

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een maatwerkofferte.

In uw maatwerkofferte vindt u een voorstel voor uw reis en een duidelijk opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn.

Na het versturen van de maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met u de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij uw wensen.

Stel uw eigen reis samen


Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Maleisië of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Maleisië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Maleisië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen 

  

Digitale maatwerkofferte

Leuk om te weten: bij ons krijgt u uw maatwerkofferte digitaal! Wij bieden uitgebreide digitale maatwerkoffertes aan voor de bestemmingen: Indonesië, Thailand, Maleisië, Zuid-Afrika, Canada en Amerika. Deze onderscheidende digitale maatwerk offerte bevat veel beleving met inspirerende beelden. Nieuwsgierig geworden? 

 

De Familie Van den Heuvel maakte een op maat samengestelde rondreis door Maleisië en Singapore. Voor hun reis ontvingen zij een digitale maatwerkofferte van de Jong Intra Vakanties met een volledig overzicht van hun reis en hun accommodaties.

Bekijk de digitale maatwerkofferte

 

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Maleisië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Bouwstenen - Dé inspiratie voor uw eigen verre reis naar Maleisië

Malaysia, Truly Asia

Tijdens een reis naar Maleisië kunt u een bezoek brengen aan het levendige Kuala Lumpur, de diverse eilandjes, het prachtige Langkawi en de ongerepte Borneo. Daarnaast kunt u de oudste stad van het land Malacca bezoeken, waar de gastvrijheid van de Maleisiërs hartverwarmend is. Als u door het land reist zult u onder de indruk raken van dit natuurlijke, moderne, toch traditionele Aziatische land.

Een reis naar Maleisië met de Jong Intra Vakanties is een reis die u niet snel zult vergeten!

Bouwstenen Maleisië

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties een breed scala van groepsreizen Maleisië en individuele rondreizen Maleisië met uw eigen chauffeur en gids. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

De Jong Intra Vakanties stelde bouwstenen samen die u kunt gebruiken de ideale route te bepalen. Deze bouwstenen geven u een inzicht in de mogelijkheden van de bestemming en geven ook een goede indicatie die u tenminste nodig hebt hiervoor. Liever langer of korter? Of toch net iets anders? Dat is geen probleem!

Onze meest geliefde bouwstenen:

Wij hebben 5 tips samengesteld!

4 dagen / 3 nachten, Taman Negara National Park

Taman Negara

Voorbeeld bouwsteen 1

Tijdens deze 4-daagse minitrip maakt u op dag 1 een interessante boottocht vanuit Labu Sentral waar u na het diner een korte avondwandeling door de Taman Negara jungle kunt maken. Op dag 2 maakt u een trektocht door de jungle en kunt u genieten van de boottocht naar de Lata Berkoh waterval. De laatste twee dagen bezoekt u het oorspronkelijke dorp Orang Asli en maakt u een korte tocht per boot naar Kuala Tahan vanwaar u terugrijdt naar Kuala Lumpur.

3 dagen / 2 nachten, Cameron Highlands

Cameron Highlands

Voorbeeld bouwsteen 2

Vanaf Tapah leidt een mooie rit door bos en over heuvels u naar het Heritage Cameron Highlands Hotel, waar u warm wordt onthaald met scones en thee van eigen plantages. Op dag 2 rijdt u naar het uitzichtpunt op de berg Gunang Brinchang, het hoogste punt van Cameron Highlands! Ook bezoekt u het Mossy Forest en de Boh theeplantages, waar u het thee verwerkingsproces krijgt uitgelegd. Op dag 3 keert u terug naar Kuala Lumpur. U reist per auto of per voet.

Sandakan Sepilok en Sukau

Selingan

Voorbeeld bouwsteen 3

Tijdens deze prachtige trip maakt u kennis met het het bekende Sepilok orang-oetan rehabilitatiecentrum en de prachtige jungle in Sukau. Daarnaast maakt u een boottocht met de riviercruise waarbij u de kans krijgt om makaken, olifanten, orang-oetangs en neusapen in het wild te zien. U reist per boot.

Strandverlenging Penang

Streetart in Georgetown, Penang

Voorbeeld bouwsteen 4

Penang, het drukste eiland van Maleisië, staat bekend om de rijke historie en kleurrijke mix van culturen. Naast de prachtige stranden en palmbomen kunt u ook de hoofdstad Georgetown bezoeken, bekend om haar sfeervolle nachtmarkt. Het prachtige eiland staat ook erg bekend om de gezelligheid door de vele restaurantjes en winkeltjes.

Bekijk hier onze strandvakanties Penang.

Strandverlenging Langkawi

Langkawi

Voorbeeld bouwsteen 5

Bent u op zoek naar rust, ontspanning en mooie natuur dan is Langkawi de perfecte bestemming voor u! Wanneer men spreekt over Langkawi wordt eigenlijk altijd het hoofdeiland Pulau Langkawi bedoeld. Voor ''bounty'' stranden, een glasheldere zee en de beste mogelijkheden voor onderwatersport is Langkawi zonder twijfel een ideaal vakantieoord.

Bekijk hier onze strandvakanties Langkawi.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een maatwerkreis Maleisië wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                            

Ervaringen

Familie Krutwagen - Eindhoven Dit land heeft ons in alle opzichten verrast. Wij hebben ons laten leiden door kennissen die er eerder naar toe zijn geweest. Prachtige natuur afgewisseld met een modern land. Wij geven de tip graag door.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Maatwerk Maleisie

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld