Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Kroatië is de perfecte vakantiebestemming voor iedereen. Kroatië is een land met duizend eilanden, wonderschone natuur, rijk cultureel erfgoed en mooie zandstranden Bij aankomst wachten op u schilderachtige stadjes met oude forten en paleizen, pleinen met fonteintjes, smalle straatjes, fijne kiezelstranden, een prachtige natuur, gastvrijheid, een bruisend nachtleven en een heerlijke mediterrane sfeer met een kristalheldere zee onder een warme zon!

Onze adviseurs

Als u kiest voor een rondreis door Kroatië, dan kiest u voor een heerlijk land, mooi weer, prachtige steden en een imponered landschap!

jlo
Jan Willem Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Kroatië heeft een rijke geschiedenis, hetgeen ook te zien is aan alle historische overblijfselen die aanwezig zijn. Denk hierbij aan het amfitheater in Pula en de op een na grootste muur ter wereld. Deze muur is 5,5 kilometer lang in Ston. Naast het culturele aanbod kent Kroatie ook een groot aanbod op het gebied van natuur. Kroatie telt maar liefst 8 nationale parken, met een prachtige flora en fauna. Hier kun je rotsformaties en watervallen vinden. Aan de kust kunt u ideaal duiken naar grotten, scheepswrakken en vele koralen.

Naast onze rondreizen naar Kroatië kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een vliegvakantie Kroatië of een autovakantie Kroatië.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busreizen Kroatië met een 9,5 en de reisleiders zelfs met een 8,6!

Heeft u ook zin in een unieke zomerbeleving? Boek dan snel een rondreis naar Kroatië.


Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 6 vakanties

Ervaringen

Dhr Bartling Met alle lof voor onze chauffeur Maurice (van Kupers) die ons met zijn opgewektheid en vrolijkheid inspireerde. De medereizigers vormden een gezellige club; en waren steeds op tijd aanwezig in de bus, zodat nergens gewacht hoefde te worden. De verzorging in het hotel was goed en schoon.
Lees meer Lees minder
Dhr Vogelezang De reis was gewoon prachtig, prima hotel, heerlijk eten, veel keus enz. Peter, de chauffeur was niet alleen een uitstekend chauffeur maar ook een prima reisleider die veel vertelde en leuke initatieven had die de vakantie volmaakt maakte.
Lees meer Lees minder
Mevr Bekelen Het hotel is me goed bevallen. En de omgeving was schitterend. Al die smalle straatjes en pleintjes waren mooi om te zien. Kroatië is zeker een mooi land! De chauffeur was op de heen en terugreis heel vriendelijk.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • shutterstock_12971440
  shutterstock_12971440
 • Dorpje
  Dorpje
 • Highlights Kroatie
  Highlights Kroatie
 • Rovinj
  Rovinj
 • Nationaal Park Krka
  Nationaal Park Krka
 • Istrië
  Istrië
 • Kroatië
  Kroatië
 • haven rondreis kroatie
  haven rondreis kroatie

Populaire vakanties in Rondreis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 6 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!