Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Maart 2023
April 2023
Mei 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Istrië
Goed voorbereid op vakantie

Kamperen Istrië is genieten van oude stadjes, een heerlijke zee, vriendelijke mensen en schitterende campings. Kortom kamperen Istrië is leuk! Campings Istrië liggen op het blauwgroene schiereiland dat aan drie zijden omringd wordt door een kristalheldere zee. Grenzend aan Italië en Slovenië, met schitterende stranden, waar zich in het binnenland een rijke culturele erfenis verschuilt met middeleeuwse burchten, olijf- en wijnroutes, en een top gastronomisch aanbod. Uw vakantie op één van de campings Istrië is iedere dag een feestje. Om het kamperen nog specialer te maken kunt u ervoor kiezen om eens te gaan glamperen in Istrië.

Onze adviseurs

In Istrië hebben we veel leuke campings voor het hele gezin. Wat dacht u bijvoorbeeld van Camping Park Umag met een piratenschip in het zwembad of Camping Lanterna, één van de populairste campings in Kroatië?

Populaire bestemmingen in Istrië

Cultuur, historie en culinaire lekkernijen

Campings Istrië bieden een ideale combinatie van strand, natuur en gezellige stadjes. De kust en het water van de Adriatische Zee staat bekend om de helderheid en de zon die hier lange dagen maakt. De dennenbossen en groene macchia bieden de campings Istrië in de zomermaanden een uitstekende bescherming tegen de zon. Overwegend bevinden zich hier aangelegde veilige kiezelstranden met veel faciliteiten.

Maar ook buiten de camping is er veel te zien. Istrië heeft diverse leuke plaatsjes waar cultuur, historie en culinair genieten hand in hand gaan. Umag, Pula, Novigrad en Rovinj zijn daar slechts een paar voorbeelden van. Wilt u wel een vakantie kamperen Kroatië boeken, maar wilt u eens wat anders proberen? Ook in het zuidelijker gelegen Dalmatië hebben wij diverse campings met uitstekende stacaravans of bungalowtenten.

Vindt u verzorgd kamperen leuk, maar doet u dat liever dichter bij huis? Kijk dan eens naar ons aanbod kamperen Frankrijk of kamperen Oostenrijk.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 9 vakanties in Istrië

Ervaringen

Familie de Bever - Breda Het is een eind rijden, zeker met kinderen. Maar het was zeer de moeite waard. Onze camping lag direct aan zee, de kinderen konden kiezen. Geweldig weer en heel schoon water. Ons advies om een overnachting te plannen in bijvoorbeeld Oostenrijk.
Lees meer Lees minder
Anja en Nico Prins - Odijk Van kennissen hoorde wij dat het in Istrië prachtig is. Vandaar dat we, met de kinderen, gekozen hebben voor een stacaravan op een camping. Nu waren we wel bekend met stacaravans in Frankrijk, maar dit was toch even wat anders. Wij hebben een fantastische vakantie gehad en gaan volgend jaar weer terug.
Lees meer Lees minder
Bert en Tanja van de Watering We zaten met een dilemma, waar ga je met kinderen van 15 en 17 naar toe? Uiteindelijk is het een Camping in Istrië geworden. Daar hebben wij, inclusief onze kinderen beslist geen spijt van gehad. Wat een mooie streek in een mooi land. Dit is echt een aanrader voor gezinnen met wat grotere kinderen.
Lees meer Lees minder

Istrië in beeld

 • Istrië sfeer
  Istrië sfeer
 • Porec stadsbeeld
  Porec stadsbeeld
 • Umag met jachthaven
  Umag met jachthaven

Populaire vakanties in Istrië

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 9 vakanties in Istrië
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!