Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Maart 2023
April 2023
Mei 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Autovakanties
Goed voorbereid op vakantie

U zult versteld staan tijdens uw autovakantie Kroatie hoeveel moois dit land u te bieden heeft! Voorbeelden? Een zonovergoten kuststreek, de idyllische eilanden voor de kust, tal van historische steden, dromerige dorpjes en een schitterend achterland. Mocht u nog twijfelen, een autovakantie Kroatie is een prima keus.

Onze adviseurs

Een land met een zonovergoten kuststreek, een archipel van honderden eilanden, met historische steden, dromerige dorpjes en een schitterend achterland. U zult versteld staan van al het moois dat Kroatië u te bieden heeft! Naast genieten op het strand kunt u een aantal van de meest indrukwekkende plaatsen van Kroatië bezoeken. Pula, Poreč, Šibenik en Dubrovnik zijn allen zeker een bezoek waard. In de nationale parken maakt u kennis met de diversiteit van het Kroatische landschap. Voor de actieve en sportieve vakantiegangers zijn er daarnaast ook voldoende mogelijkheden. Op zoek naar een heerlijke vakantie met uw partner of gezin? Het veelzijdige Kroatië zal aan al uw wensen voldoen!

Populaire bestemmingen in Autovakanties

Waarom met de Jong Intra naar Kroatië?

Een autovakantie Kroatië is al jarenlang populair bij de Nederlandse vakantieganger. Er is in dit land zoveel te zien dat het prettig is om over uw eigen auto te beschikken. Kroatië heeft een prachtige langgerekte kust waar het mediterrane klimaat garant staat voor heerlijk weer. Ga met auto naar Kroatië en bepaal uw eigen tempo, geniet tijdens de autoreis van Kroatië, u zult versteld staan van al het moois dat Kroatië u te bieden heeft. 

Naast genieten op het strand kunt u een aantal van de meest indrukwekkende plaatsen van Kroatië bezoeken. Pula, Poreč, Šibenik en Dubrovnik zijn allen zeker een bezoek waard. In de nationale parken maakt u kennis met de diversiteit van het Kroatische landschap. Voor de actieve en sportieve vakantiegangers zijn er daarnaast ook voldoende mogelijkheden tijdens uw autovakantie Kroatië.

Wij bieden een zeer compleet aanbod aan campings voor autovakanties Kroatië, van Istrië tot aan Zuid-Dalmatië. Bekijk ons aanbod kampeervakanties Kroatië.

Op uw reis naar Kroatië is het ook aan te bevelen om een tussenstop in Duitsland of Oostenrijk te maken. Wij hebben een uitgebreid aanbod autovakanties Duitsland en autovakanties Oostenrijk. Reist u liever in groepsverband? Kijk ook eens naar onze compleet verzorgde busreizen Kroatië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 15 vakanties in Autovakanties

Ervaringen

Fam. Palings We wilden na jarenlang Portugal, Spanje en Italië te hebben rondgereden tijdens onze zomervakantie, een keer wat anders, en zijn we nu naar Kroatië uitgeweken. We hebben onze ogen uitgekeken, wat een mooi land! Volgend jaar gaan we weer want 3 weken is te kort.
Lees meer Lees minder
Dhr. van Gorssel Vanwege een werkbezoek een eerste keer in Kroatië geweest. Het heeft zoveel indruk achtergelaten dat ik bij thuiskomst direct een autovakantie heb geboekt. We hebben een zeer fraaie en indrukwekkende vakantie gehad. Goede accommodaties en prachtig weer. Gaan volgend jaar weer terug zeker weten.
Lees meer Lees minder
Dhr. Somers Wij gaan al jaren naar Kroatië, omdat het een heerlijk land en er is zoveel te zien is. Met de auto ben je flexibel en je bepaald zelf je tempo. Ideaal.
Lees meer Lees minder

Autovakanties in beeld

 • Familie in zee
  Familie in zee
 • Nationaal Park Plitvice
  Nationaal Park Plitvice
 • shutterstock_12971440
  shutterstock_12971440

Populaire vakanties in Autovakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 15 vakanties in Autovakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!