Zonvakanties

KPN Personeelskorting

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Bedrijvenpagina kpn

De Jong Intra Vakanties is dé reisexpert met kennis over uw vakantiebestemming. We geven graag een goed advies en denken met u mee mocht u nog geen keus gemaakt hebben.

Als (oud)werknemer van KPN ontvangt u 8% korting over het assortiment van de Jong Intra Vakanties.

  • De korting is geldig voor maximaal 8 personen per boeking, waarvan tenminste één persoon KPN’er is.

  • De korting wordt uitsluitend verstrekt indien er geboekt wordt via www.dejongintra.nl/kpn of via de verkoopafdeling, telefoonnummer 0180-457880.

  • Vul aan het einde van het boekingsproces de volgende kortingscode in en de korting wordt meteen in mindering gebracht op uw boeking: KPN


Uw vakantie niet kunnen vinden in ons aanbod?

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat. Dat begrijpen wij bij de Jong Intra Vakanties als geen ander. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een reis op maat.

Wat betekent een maatwerk reis?

  • Uw reis op maat samengesteld

  • Advies van onze specialisten

  • Geen onverwachte kosten

Uw maatwerkreis - ons werk!

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een maatwerkofferte. In uw maatwerkofferte vindt u een voorstel voor uw reis en een duidelijke opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn. Na het versturen van het maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met u de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij uw wensen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten?
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.