Zonvakanties

KPN Personeelskorting

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Bedrijvenpagina kpn

De Jong Intra Vakanties is dé reisexpert met kennis over jouw vakantiebestemming. We geven graag een goed advies en denken met je mee mocht je nog geen keus gemaakt hebben.

Als (oud)werknemer van KPN ontvang je 8% korting over het assortiment van de Jong Intra Vakanties.

  • De korting is geldig voor maximaal 8 personen per boeking, waarvan tenminste één persoon KPN’er is.

  • De korting wordt uitsluitend verstrekt indien er geboekt wordt via www.dejongintra.nl/kpn of via de verkoopafdeling, telefoonnummer 0180-457880.

  • Vul aan het einde van het boekingsproces de volgende kortingscode in en de korting wordt meteen in mindering gebracht op jouw boeking: KPN


Je vakantie niet kunnen vinden in ons aanbod?

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat. Dat begrijpen wij bij de Jong Intra Vakanties als geen ander. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een reis op maat.

Wat betekent een maatwerk reis?

  • Jouw reis op maat samengesteld

  • Advies van onze specialisten

  • Geen onverwachte kosten

Jouw maatwerkreis - ons werk

Na het indienen van de aanvraag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk gesprek over jouw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je van ons een maatwerkofferte. In de maatwerkofferte vind je een voorstel voor jouw reis en een duidelijke opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn. Na het versturen van het maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten?
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak bel met onze verkoopafdeling via 0180-457870.