Corona virus

De laatste ontwikkelingen rondom Corona virus vindt u hier

Vind Kerstmarkten
Keuze uit 3 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Intro
Lees alles over Kerstmarkten
Goed voorbereid op vakantie

Het is weer tijd om kerstinkopen te doen! En wat is er nu leuker dan dit op dé leukste kerstmarkten van Duitsland, Antwerpen of Londen te doen? Combineer het met een overnachting (of meerdere overnachtingen) voor extra comfort. Onze specialisten hebben de leukste volledig verzorgde kerstreizen naar kerstmarkten voor u samengesteld. Kerstmarkt reizen met de bus en kerstmarkt reizen met de ferry, een zogeheten kerstcruise. Wilt u één stad of meerdere steden bezoeken? En worden het de bekende kerstmarken van Duitsland of toch Antwerpen of Londen?

Populaire Kerstmarkten

Voor welke kerstreis gaat u?

Onze specialisten hebben de mooiste kerstreizen, waarbij u ook de keuze heeft meerdere kerstmarkten in diverse steden te combineren, voor u geselecteerd. Wordt het een combinatie van kerstshoppen in Keulen en Heidelberg, kerstshoppen in Keulen, Dortmund en Düsseldorf, kerstshoppen in Düsseldorf en Keulen, kerstshoppen in Bonn, Keulen en Düsseldorf of kershoppen in Duisburg en Düsseldorf? Of houdt u het liever bij 1 stad, als Berlijn, Londen of Antwerpen? Het is maar net wat u wilt!

De bekende kerstmarkten van Duitsland

Denkt u aan een kerstmarkt? Dan denkt u vast direct aan Duitsland! Duitsland staat bekend om de grootste en gezelligste kerstmarkten.

Kerstmarkt Düsseldorf

De kerstmarkt Düsseldorf is de bekendste. Het centrum van Düsseldorf wordt rondom de kerstdagen omgebouwd tot een gezellige kerstmarkt. Op 6 verschillende pleinen staan genoeg kraampjes met de mooiste kerstspulletjes, de heerlijke glühwein en de lekkerste hapjes. De reusachtige kastanjebomen zijn natuurlijk verlicht. Gezellig!

De kerstmarkt van Düsseldorf is van 22 november t/m 30 december 2018 geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de kerstmarkt geopend tot 21:00 uur.

Kerstmarkt Keulen

De kerstmarkt van Keulen wordt als bijzonder beschouwen. Waarom? Het decor is werkelijk waar prachtig. 6 pleinen in het centrum zijn gevuld met kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de imposante DOM. Dit moét u eens gezien hebben. De aanwezigheid van de DOM geeft de grote kerstmarkt in Keulen een bijzonder tintje.

De kerstmarkt van Keulen is van 26 november t/m 23 december 2018 geopend. De openingstijden van de kerstmarkten op de diverse pleinen verschillen. Over het algemeen openen de kerstmarkten om 11:00 uur en sluiten ze om 21:00 uur of 22:00 uur.

Kerstmarkt Heidelberg

De kerstmarkt Heidelberg ligt in het oude, ommuurde centrum en bevindt zich op de Universitatsplatz, Marktplatz, Kornmarkt en Karlsplatz. Het is een traditionele, knusse kerstmarkt met genoeg leuke kraampjes. Aan de voet van de Karlsplatz bevinden zich leuke ijsbanen waar op geschaatst kan worden!

De kerstmarkt van Heidelberg is geopend van 26 november t/m 22 december 2018 van 11:00 uur tot 21:00 uur. Op zaterdagen is de kerstmarkt geopend tot 22:00 uur.

Kerstmarkt Dortmund

De kerstmarkt in Dortmund behoort tot één van de grootste kerstmarkten van Duitsland. Maar liefst 300 kraampjes met o.a. kunststukjes, kerstdecoratie en bijzonder speelgoed staan op u te wachten! Het stralende middelpunt van de kerstmarkt in Dortmund is de maar liefst 45 meter hoge, verlichte kerstboom. Vergeet niet de Westfaalse barbecueham te proeven!

De kerstmarkt van Dortmund is van 22 november t/m 30 december 2018 van 10:30 uur tot 21:00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag is de kerstmarkt van 10:00 uur tot 21:00 uur geopend.

Kerstmarkt Berlijn

Op diverse locaties in deze mooie, verlichte stad vindt u kerstmarkten: bij de Potsdamer Platz, Gendarmenmarkt, Opernpalais, Alexanderplatz, Roten Rathaus, Hauptbahnhof, Gedachtsniskirche en Schloss Charlottenburg. De kerstmarkten bij de Gedachtniskirche en Potsdamer Platz zijn de bekendste, maar elke kerstmarkt heeft zo zijn eigen charme. Bekijk voordat u wilt kerstshoppen in Berlijn naar welke kerstmarkt u wilt gaan. Dan bent u in ieder geval voorbereidt!

Kerstmarkt Bonn

Ook in het oude stadscentrum van Bonn vindt u een kerstmarkt. U vindt er genoeg leuke kraampjes met een gevarieerd aanbod en een schaatsbaan. Alles is op loopafstand.

De kerstmarkt van Bonn is geopend van 23 november t/m 23 december 2018 van 11:00 uur en 21:00 uur.

Kerstmarkt Duisburg

Met talrijke versierde, houten kraampjes en meer dan 700 verlichte kerstbomen is de kerstmarkt Duisburg een betoverende kerstmarkt. De geur van gebrande amandelen, specerijen, verwarmde glühwein en de grote ijsbaan geven de kerstmarkt een gezellige sfeer.

De kerstmarkt van Duisburg is geopend van 22 november t/m 30 december 2018.

Kerstmarkten Londen

Londen tijdens kerst moét u eens gezien hebben! Het is dan niet dé plek als u op zoek bent naar de échte kerstmarkten, de kerstsfeer is hier zeker te vinden. De Engelsen zijn gek op Kerst en dat laten ze zien ook. Alle straten en winkels zijn sprookjesachtig aangekleed. In Londen zijn er 2 kerstmarkten die eruit springen: Winter Wonderland in Hyde Park en Winter Market in Southbank Centre. Winter Wonderland in Hyde Park is het toppunt van de Britse kerst gekte. Een deel van het park is omgetoverd tot een winterwonderland met attracties, kerstcircussen, een kermis, een schaatsbaan en een verlichte kerstmarkt. Ook kun je er met Santa Claus op de foto en zijn er ijssculpturen te bewonderen. Toegang is gratis! Een andere kerstmarkt die eruit springt is de Winter Market in Southbank Centre aan de rivier de Theems. Knusse stalletjes en handgemaakte cadeautjes it is! De kerstmarkten zijn natuurlijk goed te combineren met de leuke winkelstraat Oxford Street, Covent Garden en het wereldberoemde warenhuis Harrods. De afdeling ‘Harrods’ Christmas World’ is waarschijnlijk de mooiste winkelafdeling die u ooit gezien heeft.

Winter Wonderland in Hyde Park is geopend van 23 november 2018 t/m 6 januari 2019 van 10:00 uur tot 22:00 uur. De Winter Market in Southbank Centre is geopend van 8 december 2018 t/m 6 januari 2019.

Zelf een hotel nabij kerstmarkten boeken

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen zelf een hotel te boeken nabij leuke kerstmarkten. De hotels dichtbij een kerstmarkt hebben wij voor u op een rijtje gezet. Gaat u voor een hotel nabij de kerstmarkten in BerlijnLonden of Parijs? Wanneer u een hotel wilt boeken dichtbij kerstmarkten heeft u de gelegenheid te reizen met de eigen auto, de trein, het vliegtuig of de ferry.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties

Vervoer

Busreis kerstmarkt met overnachting

Kiest u voor een busreis kerstmarkt met overnachting stapt u op bij de opstapplaats naar keuze en rijdt u samen met de groep naar de bestemming. Onze deskundige chauffeur brengt u met de Comfort Class of Luxury Class touringcar naar de mooiste plekjes en de leukste kerstmarkten van de bestemming naar keuze. U overnacht in mooie 3 of 4-sterrenhotels. Wat er wel en niet inbegrepen is verschilt per busreis kerstmarkt met overnachting.

Kerstmarktcruise

U kunt er ook voor kiezen kerstmarkten te bezoeken door middel van een kerstcruise. Wij bieden volledig verzorgde kerstmarktcruises aan naar de kerstmarkten in Duisburg en Düsseldorf, Bonn, Keulen en Düsseldorf en Antwerpen. U slaapt op het schip. Wat er wel en niet inbegrepen is verschilt per kerstmarktcruise. Eén ding is zeker: het schip beschikt over een ware kerstsfeer!

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Volledig verzorgde kerstreizen naar kerstmarkten

Onze kerstreizen naar kerstmarkten zijn geheel verzorgd. U vertrekt vanuit Nederland met de touringcar en wordt met de touringcar naar de leukste kerstmarkten gebracht. Overnachting is altijd inbegrepen. Wat er verder is inbegrepen verschilt per kerstreis. Natuurlijk zijn onze kerstmarktcruises ook volledig verzorgd, maar wat er precies inbegrepen is verschilt ook hier per kerstcruise.

Comfortabele en luxe touringcars

Tijdens onze kerstreizen met de bus reist met onze Comfort Class of Luxury Class touringcar. Deze touringcars zijn modern, comfortabel en luxe. Onze Comfort Class touringcar is standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning. De stoelen zijn comfortabel afgesteld met een stoelafstand van 85 centimeter. Onze Luxury Class touringcar heeft daarnaast ook zijwaarts verstelbare fauteuils, verstelbare voet- en hoofdsteunen, eigen stopcontacten en luxere bekleding. De stoelafstand is 92 centimeter. Wij rijden niet met dubbeldekkers.

Een groepsgrootte van maximaal 44 personen

Om een excursiereis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen hanteren wij tijdens onze kerstreizen met de bus (en bij al onze andere busreizen) een maximum van 44 personen per busreis. Voor de reizen met reisleiding hanteren wij een maximum van 38 personen. Daarnaast hebben wij een aantal unieke reizen die gericht zijn op uw comfort. De grootte van de groep van dit soort busreizen is maximum 28 personen.

Ervaringen

Familie Bouter Afgelopen kerst voor de tweede keer een busreis naar de kerstmarkt meegemaakt. Een leuk reis van begin tot eind goed verzorgd! Ons hotel in Grevenbroich was ook erg leuk.
Lees meer Lees minder

Vergelijkbaar

Niet gevonden waar u naar op zoek was? Bekijk dan al onze kerstreizen!

Populaire vakanties in Kerstmarkten

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Bezoek de grootste kerstmarkten in Duitsland
  • Ook kerstmarktreizen naar Antwerpen en Londen
  • Met de touringcar of per kerstcruise