Italie Umbrie Bettona Hero

Vakantie Bettona

Bettona is misschien wel één van de best bewaarde middeleeuwse plaatsen in Umbrië. Dit ommuurde stadje wordt ook wel “Etruskisch balkon” genoemd, vanwege de vele authentieke resten uit de tijd van de Etrusken die nog steeds in Bettona aanwezig zijn en het panoramische uitzicht over de heuvels van Umbrië.

Lees alles over Vakantie Bettona

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Bettona met de Jong Intra Vakanties

In het midden van Umbrië ligt Bettona op een heuvel , met een prachtig uitzicht op steden als Perugia, Assisi, Spello. Het dorpje is vrij klein en heeft ongeveer 4000 inwoners. Een vakantie in Bettona is dé manier om kennis te maken met het authentieke Italië. Neem plaats op een sfeervol terrasje of wandel een rondje langs de stadmuren.

Zonvakanties Bettona

Voor een heerlijke zonvakantie Bettona ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit zowel hotels midden in het centrum als hotels direct aan het strand van Bettona.


Reizen naar Bettona

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Bettona reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het historische Bettona.

Met het vliegtuig naar Bettona

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Bettona? Dan kunt u ervoor kiezen naar Assisi te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf Rotterdam. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Perugia. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 20 minuten rijden naar uw vakantieadres in Bettona.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Bettona

Reizen met de eigen auto naar Bettona is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Bettona altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Bettona is ca. 1500 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel, Milaan, Bologna en Florence.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Italië doorrijden? Combineer je vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.