Italie Umbrie Assisi Hero

Vakantie Assisi

Assisi behoort tot één van de mooiste stadjes van Italië. Assisi is de 'stad van de vrede', door de invloed van de heilige S. Franciscus en zijn kloosterorde. Naast oude straatjes zijn er vele mooie pleinen met prachtige kerken. Maar ook andere Umbrische hoogtepunten zijn nabij zoals Perugia of het Lago Trasimeno.

Lees alles over Vakantie Assisi

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Assisi met de Jong Intra Vakanties

Assisi ligt in het hart van Italië in de regio Umbrië. In Assisi zijn vele kerken en kathedralen te bezichtigen die u meer leren over de Italiaanse cultuur en geschiedenis. Er zijn vanuit Assisi ook verschillende excursiemogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld een uitstapje maken naar een wijn- of olijfgaard.

Zonvakanties naar Assisi

Voor een heerlijke zonvakantie Assisi ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hotels met zwembaden.


Goed voorbereid op vakantie naar Assisi

Uitstapjes Assisi

Basilica Papale e Sacro Convento di San Francesco

Deze kerk bestaat eigenlijk uit twee kerken die op elkaar zijn gebouwd. Uiteraard is dit al heel indrukwekkend, maar de binnenkant van de kerk is volgens velen ongelofelijk mooi. Breng een bezoek aan de kerk en laat u verwonderen door onder andere de indrukwekkende muurschilderingen. Wanneer u een een bezoek brengt aan de kerk dient u er rekening mee te houden dat u binnen geen foto's mag maken en dat uw schouders en knieën bedekt moeten zijn.

Vakantie Assisi

Reizen naar Assisi

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Assisi reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het historisch Assisi.

Met het vliegtuig naar Assisi

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Assisi? Dan kunt u ervoor kiezen naar Assisi te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf Rotterdam. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Perugia. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 20 minuten rijden naar uw vakantieadres in Assisi.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Assisi

Reizen met de eigen auto naar Assisi is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Assisi altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Assisi is ca. 1500 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel, Milaan, Bologna en Florence.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Italië doorrijden? Combineer je vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.