Trentino Süd-Tirol - AdobeStock_321353905

Vakantie Trentino Süd-Tirol

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Pascale

 Waar Trentino in de zomer bekend staat om de uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden, vormt Trentino in de winter de streek het grootste en bekendste skigebied van het land.

Pascale

Italië expert

Het Italiaanse Trento en het Duitstalige Süd-Tirol vormen samen de regio Trentino-Alto Adige (Süd-Tirol). De twee gebieden zijn in cultureel opzicht totaal verschillend, maar in de overweldigende natuur, de Alpen en de Dolomieten, worden de provincies weer verenigd.

Bestemmingen in Trentino Süd-Tirol

Naar Trentino Süd-Tirol met de Jong Intra Vakanties

Ga zowel in de zomer als in de winter met de Jong Intra Vakanties naar Trentino Süd-Tirol. Het Italiaanse Trento en het Duitstalige Süd-Tirol vormen samen de regio Trentino-Alto Adige (Süd-Tirol). De twee gebieden zijn in cultureel opzicht totaal verschillend, maar in de overweldigende natuur, de Alpen en de Dolomieten, worden de provincies weer verenigd.
Bent u voor de winterperiode opzoek naar een fijne accommodatie voor uw wintersport vakantie of maakt u in de zomermaanden liever gebruik van de fantastische fiets- en wandelmogelijkheden die deze bestemming biedt? Dan is de kans groot dat u bij de Jong Intra Vakanties een perfecte match vindt voor uw vakantieplannen.