Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Geen land is zo divers als Italië, van de ruige bergtoppen in de Dolomieten tot de heerlijke stranden van de eilanden Sicilië en Sardinië en het prachtige binnenland van bijvoorbeeld Toscane en Umbrië. Gaat u mee op individuele rondreis naar Italië?

Onze adviseurs

Mijn favoriete bestemming voor een individuele rondreis is het eiland Sicilië. In ons programma vindt u de 15-daagse rondreis Authentiek Sicilië met verblijf in agriturismi, kleinschalige en landelijk gelegen adresjes. Vaak staat 'la mamma' in de keuken om het diner te bereiden, zodat u kunt genieten van lokale specialiteiten. Een leuke manier om op deze manier het eiland te verkennen!

20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Italië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_598-bewerkt
Ellen Italië expert

Populaire bestemmingen

Uw individuele rondreis Italië

Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 25 individuele autorondreizen Italië. De reizen zijn stuk voor stuk door onze productspecialist samengesteld. Bovendien krijgt u bij uw reisbescheiden handige routetips aangevuld met de belangrijkste bezienswaardigheden per dag.

U maakt zelf een keuze of u met uw eigen auto naar Italië wilt reizen of liever vliegt. Indien u kiest voor een fly-driveregelen we niet alleen uw vlucht maar ook een huurauto, zodat bij u bij aankomst meteen van start kunt gaan.

Ziet u zichzelf ook al rijden door het Italiaanse landschap? De beste periode voor een individuele rondreis Italië is overigens april t/m half juli en eind augustus t/m oktober. Zo vermijd u de drukke zomervakantie en files op de weg.

Wist u overigens dat u ook bij ons terecht kunt voor volledig verzorgde groepsrondreizen? Daarnaast hebben we een compleet aanbod fly-drive Spanje. Graag tot ziens!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 14 vakanties

Ervaringen

Dhr. de Jager Wij hebben enorm genoten van het verblijf in 5 verschillende Agrihotels. Zo ervaar je het echte Siciliaanse leven en de natuur. Wij overwegen ook een Flydrive naar Sardinië in de toekomst. Onze voorkeur gaat wederom uit naar verblijf in Agrihotels. Ook het verblijf van 2, 3 en 4 dagen op een locatie is prettig.
Lees meer Lees minder
Mevr. Meeuws We hebben een heerlijke vakantie gehad en onze complimenten voor de uitgezochte locaties. Stuk voor stuk prachtige, rustige en mooie locaties. Wat heel handig was waren de GPS coördinaten die jullie hadden gegeven voor de locaties. Deze hebben ons geholpen de locaties op Sicilië te vinden.
Lees meer Lees minder
Dhr. E. de Jongh Eerste ervaring met uw reis organisatie heb ik als zeer positief ervaren! Complimenten!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • sfeer Toscane
  sfeer Toscane
 • sfeer Sardinië
  sfeer Sardinië
 • sfeer algemeen
  sfeer algemeen

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 14 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service