Vakantie Stresa

Vakantie Stresa

Stresa is gelegen aan het Lago Maggiore en heeft een naam opgebouwd als een uitermate geschikt vakantieoord met haar villa’s en tuinen. Het eilandje Isola Bella van de Borromeo familie is wereldberoemd.

Lees alles over Vakantie Stresa

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Naar Stresa met de Jong Intra Vakanties

Helder water, groen fluwelen bergtoppen met een zacht klimaat maken een verblijf in de elegante badplaats Stresa tot een waar genoegen. In Stresa staan prachtige villa's en het bekende Grand Hotel. U zal uw ogen uitkijken door al het moois wat Stresa te bieden heeft.

Zonvakanties naar Stresa

Voor een heerlijke zonvakantie Stresa ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hotels met zwembaden direct aan het Lago Maggiore.


Goed voorbereid op vakantie naar Stresa

Uitstapjes Stresa

Park Pallavicino

Aan de oever van het meer ligt de dierentuin Park Pallavicino met meer dan 50 soorten zoogdieren en vogels. In 1956 besloten de Pallavicinos om hun prachtige tuin om te vormen tot een natuurmuseum dat open is voor het publiek. De dierentuin staat bekend om haar prachtige botanische tuinen die deze plek uniek maken. Een bezoek aan Park Pallavicino is leuk voor alle leeftijden. Vanaf uw camping aan het Lago Maggiore reist u gemakkelijk naar de dierentuin in Stresa.

Park Pallavicino AdobeStock 109304220

Isola Bella

Isola Bella is een adembenemend mooi eiland in het Lago Maggiore dat u niet mag missen tijdens uw campingvakantie aan het Lago Maggiore. Het eiland staat vol bloeiende planten, fonteinen, watervallen en beelden. Een wandeling door de tuinen is zeker de moeite waard. Op het eiland staat een paleis met luxe ruimtes gevuld met kunst. Vanaf de camping reist u eenvoudig met de auto naar het plaatsje Stresa. Hier kunt u de auto parkeren en met de veerboot naar het Isola Bella verder reizen.

Isola Bella, Lago Maggiore

Reizen naar Stresa

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Stresa reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het luxueuze Stresa.

Met het vliegtuig naar Stresa

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Stresa? Dan kunt u ervoor kiezen naar Stresa te vliegen. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. Na ongeveer 1,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Milaan Linate of Milaan Malpensa. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Stresa.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Stresa

Reizen met de eigen auto naar Stresa is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Stresa altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Stresa is ca. 1010 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel en Luzern. Neem de A12/E35, A3, A5, A2 en E35 naar de weg 13 in Ascona, Svizra.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Italië doorrijden? Combineer uw vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.