Vakantie Pettenasco

Vakantie Pettenasco

Het idyllische en rustieke Lago d'Orta is een nog onbekend en rustig meer dat prachtig gelegen is aan de uitlopers van de Alpen, ten westen van het Lago Maggiore. Aan het meer ligt het plaatje Pettenasco, waar u heerlijk kunt genieten van het Lago d'Orta.

Lees alles over Vakantie Pettenasco

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Pettenasco met de Jong Intra Vakanties

Het idyllische en rustieke Lago d'Orta is een nog onbekend en rustig meer dat prachtig gelegen is aan de uitlopers van de Alpen, ten westen van het Lago Maggiore. Het Lago d'Orta is als het ware een klein zusje van het Lago Maggiore. Pettenasco is een dromerig stadje met bootverbindingen rond het hele meer. Middenin het meer ligt het pittoreske Isola San Giulio met daarop een bezienswaardige basiliek.

Zonvakanties naar Pettenasco

Voor een heerlijke zonvakantie Pettenasco ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hoog gewaardeerde hotels direct aan het Lago d'Orta.


Goed voorbereid op vakantie naar Pettenasco

Uitstapjes Pettenasco

In en om het Pettenasco zijn diverse dingen te doen. Zeker watersport is populair in de omgeving van het Lago d'Orta. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Pettenasco op een rijtje gezet.

Chiesa dei Santi Audenzio e Caterina

Saint Audenzio was een rijke man uit Rome en eigenaar van het kasteel in Pettenasco. Zijn doel was het christendom bekend maken aan de oever van het meer van Orta. De kerk werd gebouwd in 1423 en is gevuld met altaren, schilderijen en beelden. Een bezoek aan de kerk is een leuke toevoeging aan uw vakantie in Pettenasco.


Reizen naar Pettenasco

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Pettenasco reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het authentieke Pettenasco.

Met het vliegtuig naar Pettenasco

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Pettenasco? Dan kunt u ervoor kiezen naar Pettenasco te vliegen. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. Na ongeveer 1,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Milaan Linate. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1,5 uur rijden naar uw vakantieadres in Pettenasco.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Pettenasco

Reizen met de eigen auto naar Pettenasco is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Pettenasco altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Pettenasco is ca. 1075 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel en Luzern. Neem de A12/E35, A3, A5 en A2 naar de Via Borgomanero/SP142 in Paruzzaro, Italia. Neem afrit Arona vanaf de A26/E62. Volg de SP142, SP229/II en SP229 naar de Viale Stazione in Pettenasco.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Italië doorrijden? Combineer je vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.