Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Augustus 2022
September 2022
Oktober 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Lago Maggiore
Goed voorbereid op vakantie

Lago Maggiore is het tweede grootste meer van Italië, is prachtig gelegen in het grensgebied van Zwitserland en Italië. Rondom dit prachtige meer vindt u een afwisselend landschap van bergen en stranden en gezellige stadjes. Neemt u tijdens uw autovakantie Lago Maggiore zeker de tijd om de omgeving te verkennen.

Onze adviseurs

La vita è bella! En in Italië is het leven nóg mooier. Geniet van een eenvoudige cappuccino, een gezellige piazza of zomaar een verlaten straatje in een klein dorpje. De Jong Intra Vakanties is dé specialist voor Italië vakanties, of het nu gaat om een autovakantie, fly-drive, stedentrip of een volledig verzorgde busreis, bij de Jong Intra Vakanties vindt u gegarandeerd een reis naar wens.

Arrivederci in Italia!

20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Italië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_598-bewerkt
Ellen Italië expert

Populaire bestemmingen in Lago Maggiore

Historische trekpleister

U brengt uw autovakantie Lago Maggiore door in een prachtige streek. Het is al sinds lange tijd één van de belangrijkste toeristische trekpleisters in Noord Italië. Dit was de Europese adel eind van de 19e eeuw ook opgevallen en zij trokken hierheen en bouwde hun zomerverblijven. Om het allemaal aan te kleden werden de prachtige villa’s omringd met gigantische botanische tuinen en parken. Dit verklaart de aanwezigheid van exotische planten en vele soorten palmen. In Stresa, Baveno of Pallanza of op de Borromeïsche Eilanden, vindt u hier zeer fraaie voorbeelden van die u op eigen gelegenheid kunt bekijken. Het maakt uw autovakantie Lago Maggiore onvergetelijk.

In het noorden van Italië liggen vele meren en prachtige steden die mogelijk als zon- of autovakantie interessant voor u kunnen zijn. Een aantal suggesties:

Wij zijn benieuwd wat u straks van een autovakantie Lago Maggiore vindt, laat u het ons weten?

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 10 vakanties in Lago Maggiore

Ervaringen

Dhr. Brinks - Wormerveer Na een toch wat lange heenreis werden we beloond met werkelijk prachtige omgeving. We hadden dit zo niet verwacht. Echt een aanrader.
Lees meer Lees minder
Mevr. Van Nes - Rotterdam Onze vakantie duurde gewoon weg te kort. Volgende keer gaan we 3 weken. We kwamen ogen te kort.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Lago Maggiore

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 10 vakanties in Lago Maggiore
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!