Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Italie / Fietsvakanties

Fietsvakanties Italië

Actief in aangename temperaturen

Lees alles over deze vakanties

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Fietsvakanties Italië zijn momenteel niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Met de zon aan de hemel, fietst u door een glooiend heuvellandschap met wijnranken, geniet u van een typische Italiaanse maaltijd en ontspant u 's avonds met een welverdiend glaasje wijn op uw balkon; dat is een fietsvakantie Italië. Boek snel en wij regelen het voor u!

Onze adviseurs

Italië is een prachtige bestemming om te fietsen. Veel mensen denken bij Italië aan hoge bergen en dus automatisch steile fietspaden, maar dat valt reuze mee. De fietspaden langs de rivieren en meren zijn behoorlijk vlak met slechts hier en daar een klimmetje. Voordeel in Italië is natuurlijk wel dat het een heerlijk klimaat heeft. Wie wil er nou niet lekker fietsen met de zon aan de hemel?!
20120604_DeJongIntraVakanties_598-bewerkt
Ellen Italië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
Karin Camping specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Een fietsvakantie Italië is een heerlijke manier om kennis te maken met Italië. Fiets in uw eigen tempo, eventueel met ondersteuning van een elektrische fiets, langs prachtige meren, door authentieke dorpjes terwijl u geniet van bijzondere vergezichten. U fietst iedere dag naar het volgende hotel terwijl uw bagage voor u wordt vervoerd.

Uw fietsvakantie Italië is gegarandeerd een onbezorgde vakantie. Genieten van lekker actief bezig zijn onder de Italiaanse zon, terwijl u onderweg diverse culturere bezienswaardigheden aandoet of even pauzeert onder het genot van een wijntje of één van Italië's smaakvolle lekkernijen. Wij hebben uw fietsvakantie Italië zorgvuldig samengesteld.

Bent u ook geïnteresseerd in andere fietsbestemmingen? Ook de crème-de-la-crème onder de fietsvakanties, een fietsvakantie Donau kunt u bij ons boeken! Bent u wel Italië liefhebber, maar niet zo'n fietser, bekijk dan ons aanbod autorondreizen Italië.  

Ervaringen van onze klanten

Dhr. de Bruijn Wat is Italië toch een prachtig land. De fietspaden zijn goed onderhouden en het is hier heerlijk fietsen.

Lees meer Lees minder

Veronika en Pieter Na al meerdere keren de Donauradweg te hebben gefietst, wilden we nu wel eens wat anders. We hebben de fietsroute van Nauders naar het Gardameer gefietst. In één woord geweldig! Met de elektrische fiets waren de hellingen goed te doen en we hebben genoten van het prachtige uitzicht onderweg.

Lees meer Lees minder

In beeld

 • Gardameer
  Gardameer
 • Gardameer
  Gardameer
 • Rechensee
  Rechensee
Bekijk 0 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service