Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Sardinie
Goed voorbereid op vakantie

Campings Sardinië liggen op een afwisselend en onaangetast eiland, wat zich verder kenmerkt door kilometers lange witte stranden, prachtige baaien, kristalhelder blauw en azuurkleurig zeewater. De prachtige natuur en pittoreske dorpjes maken een bezoek aan Sardinië zeker de moeite waard! Als u ook nog van bijzondere flora en fauna houdt dan kunt u zeker een vakantie op één van de campings Sardinië boeken.

Onze adviseurs

Sardinië is een heerlijke bestemming voor een kampeervakantie. De campings zijn verzorgd en vaak prachtig gelegen. Sardinië heeft mooie baaien, witte stranden, prachtige natuur en gezellige stadjes. Voor elk wat wils! Boek uw vakantie en ontdek het zelf!

20120604_DeJongIntraVakanties_598-bewerkt
Ellen Italië expert

Populaire bestemmingen in Sardinie

Subtropisch mediterrane klimaat

Sardinië is het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee, bijna even groot als Nederland. De landschappen die u tijdens uw verblijf op Sardinië tegenkomt zijn afwisselend en boeiend tegelijkertijd. Fraaie plateaus, valleien, stranden, uitgestrekte olijven- en wijngaarden, de geur van tijm, rozemarijn en mirte, dit alles is toch schilderachtig? Kamperen op Sardinië is een fantastische keuze voor een vakantie. De campings op Sardinië liggen in een subtropisch mediterrane klimaat, en door de zachte winters of warme, droge zomers, gaat u een zeer plezierige vakantie beleven. U heeft de keuze om te verblijven in een bungalowtent of in één van de luze stacaravans.

Om het eiland te kunnen bereiken heeft u de mogelijkheid om dit met eigen vervoer te doen, of met het vliegtuig. Bekijkt u de mogelijkheden voor een:

U heeft dan verder de keuze of u dan kiest voor kamperen op één van de campings Sardinië of verblijven in een appartement of hotel. 

In de Middellandse Zee ligt ook nog het prachtige Italiaanse eiland Sicilië. Bekijkt u ons aanbod voor een autovakantie Sicilië.

Ervaringen

Jos Rijnkels Kamperen deed ik al met onze ouders op Sardinië. Maar dat is erg lang gelden. Toen vond ik het al een bijzonder eiland, dat ik nog wel eens een keer opnieuw wilde bezoeken. Samen met mijn vriendin hebben we er 4 weken voor uit getrokken en dat hadden we zeker nodig. Wat een mooi eiland. Ik weet zeker dat ik nog een keer terug wil.
Lees meer Lees minder
Dirk en Sjoukje Kooistra - Leeuwarden Dit jaar zijn we voor het eerst zonder de kinderen op vakantie geweest en hebben gekozen voor een voor ons niet voor de hand liggende vakantie. Kamperen en op Sardinië. Onze ervaring hier is geweldig. Een fantastisch eiland met vriendelijke mensen, mooie natuur, heerlijk eten. Wij kunnen dit van harte aan bevelen.
Lees meer Lees minder
Familie Jovink Vorig jaar Corsica gedaan en afgelopen zomer een kampeer vakantie op Sardinië. Wij vinden het erg moeilijk om te kiezen wat nu de mooiste, leukste, aantrekkelijkste vakantie was. De doorslag heeft gegeven de prachtige natuur en de stilte. Maar het is maar net waar je van houdt. Volgend jaar denken we aan kampeervakantie op Sicilië.
Lees meer Lees minder

Sardinie in beeld

 • Kerk sfeer Betoverend Sardinië
  Kerk sfeer Betoverend Sardinië
 • Sardinie
  Sardinie
 • Sfeer Betoverend Sardinië
  Sfeer Betoverend Sardinië

Vergelijkbaar

Op zoek naar wat anders? Wij hebben diverse soorten vakanties Sardinië voor u samengesteld.

 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service