Werken bij de Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties is een zelfstandige, onafhankelijke Nederlandse touroperator. Jaarlijks worden er voor meer dan 200.000 reizigers vakanties georganiseerd, waarmee wij qua aantallen passagiers een top positie innemen op de lijst van grote reisorganisaties in Nederland.

Wij hebben vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Onder het motto: "Volgende keer weer!" verzorgen we vakanties voor alle doelgroepen van ‘jong tot oud’. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk, waar ca 100 personen werkzaam zijn. Daarnaast zijn er op onze buitenlandse bestemmingen nog eens ca. 50 reisleid(st)ers en standplaatshostesses werkzaam en worden onze busreizen door vele honderden deskundige chauffeurs uitgevoerd.

Werken bij de Jong Intra Vakanties betekent een verantwoordelijke baan in een enthousiaste werkomgeving. Wij bieden een marktconform salarispakket, aantrekkelijke kortingen op reizen en de vrijheid en mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

Wij zoeken per direct:
  • JUNIOR ACCOUNTMANAGER GROUPS & INCENTIVES

    Een geweldige leuke job om je carriere in de reiswereld te starten! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die net haar/zijn toeristische studie heeft afgerond en bij voorkeur stage-ervaring heeft opgedaan bij een G&I afdeling binnen de reisbranche. Je bent graag in contact met klanten, vindt het leuk om reizen samen te stellen en te offreren, bent een aanpakker en supergemotiveerd om je te ontwikkelen!  Lees meer >>


Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.