Werken bij de Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties is een zelfstandige, onafhankelijke Nederlandse touroperator. Jaarlijks worden er voor meer dan 200.000 reizigers vakanties georganiseerd, waarmee wij qua aantallen passagiers een top positie innemen op de lijst van grote reisorganisaties in Nederland.

Wij hebben vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Onder het motto: "Volgende keer weer!" verzorgen we vakanties voor alle doelgroepen van ‘jong tot oud’. Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk, waar ca 100 personen werkzaam zijn. Daarnaast zijn er op onze buitenlandse bestemmingen nog eens ca. 50 reisleid(st)ers en standplaatshostesses werkzaam en worden onze busreizen door vele honderden deskundige chauffeurs uitgevoerd.

Werken bij de Jong Intra Vakanties betekent een verantwoordelijke baan in een enthousiaste werkomgeving. Wij bieden een marktconform salarispakket, aantrekkelijke kortingen op reizen en de vrijheid en mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

Wij zoeken per direct:
  • SALES SUPPORT REPRESENTATIVE (fulltime)

    Voor onze afdeling Sales & Marketing zijn wij op zoek naar een nieuwe fulltime collega, een commerciële duizendpoot met reisbureau-ervaring die ons team komt versterken! Sales Support Representative is een veelzijdige functie, waarin je met plezier ons bedrijf, onze producten én onze collega's vertegenwoordigt. Je hebt contact met reisagenten/reisbureaus/ketens (contactpersonen op hoofdkantoren) m.b.t. communicatie uitingen, doelstellingen en hun gerealiseerde omzet. Relatiebeheer en een goede band opbouwen met onze retailpartijen en contactpersonen in de branche is een belangrijk onderdeel van het werk. De verdeling binnen/buiten werkzaamheden is ca. 80/20, ook afhankelijk van de periode van het jaar! Het 'hoogseizoen' voor activiteiten zoals beurzen, informatieavonden en andere promotionele activiteiten loopt van oktober tot en met maart.  Lees meer >>

  • PRODUCTMANAGER BUS

    Je bent medeverantwoordelijk voor ons gehele Bus product en beschikt over alle vaktechnische kennis en ervaring die nodig is om ons Busproduct naar een nog hoger plan te brengen. Je bent dus een op-en-top professional en weet alles van productontwikkeling, inkoop, contracting, calculatie, omzet, opbrengsten. We zien jou graag als inspirerende persoonlijkheid die met kennis en ervaring van dit specifieke product, de bus weet door te ontwikkelen in een concurrerende markt. Je denkt in kansen en mogelijkheden, “ rumour around the brand” is je niet onbekend. Je bent ervaren, creatief, commercieel, maar je weet vooral ook net die snaar te raken waardoor men voor de busreizen van de Jong Intra Vakanties kiest. Je hebt plezier in het contact met klanten en leveranciers en hebt de ‘drive’ om steeds weer beter te willen zijn.   Lees meer >>


Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.