Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Reis op maat: wie zijn wij?

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties is een veelzijdige, allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Met ons streven “een onbezorgde vakantie” zorgen we voor vakanties voor alle doelgroepen van ‘jong tot oud’. Het hoofdkantoor is gevestigd te Ridderkerk. Onze touringcarreizen worden door honderden ervaren chauffeurs uitgevoerd.

Afdeling Groepsreizen & Incentives

De afdeling Groepsreizen & Incentives van de Jong Intra Vakanties houdt zich bezig met de organisatie van speciale groepsreizen, incentives, personeelsreizen etc. Niet alleen naar verre bestemmingen, maar ook bestemmingen dichter bij huis. Zij werken samen met nauwkeurig geselecteerde lokale agenten, zodat zij alles tot in de puntjes voor u kunnen regelen. Uw wensen, originaliteit, creativiteit en een zeer gunstige prijsstelling zijn erg belangrijk.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers, die u met persoonlijke aandacht terzijde staan, zal de door ons georganiseerde reis ertoe bijdragen uw doel te realiseren. Dit kan een hogere omzet zijn, een goede band met uw klanten of gewoon een fijne reis met uw vrienden.

Vraag een offerte aan