Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Reis op maat: Wie zijn wij?

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties is een veelzijdige, allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Onder het motto “Haal meer uit je vakantie!” zorgen we voor vakanties voor alle doelgroepen van ‘jong tot oud’. Het hoofdkantoor is gevestigd te Ridderkerk. Onze touringcarreizen worden door honderden ervaren chauffeurs uitgevoerd.

Afdeling Groepsreizen & Incentives

De Jong Intra Vakanties afdeling Groepsreizen & Incentives houdt zich bezig met de organisatie van speciale groepsreizen, incentives, personeelsreizen, etc. Niet alleen naar verre bestemmingen, maar ook bestemmingen dichter bij huis.

We werken samen met nauwkeurig geselecteerde lokale agenten, zodat wij alles ter plaatse tot in de puntjes voor u kunnen regelen. Uw wensen, originaliteit, creativiteit en een zeer gunstige prijsstelling zijn erg belangrijk.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers, die u met persoonlijke aandacht terzijde staan, zal de door ons georganiseerde reis ertoe bijdragen uw doel te realiseren. Dit kan een hogere omzet zijn of een goede band met uw klanten of gewoon een fijne reis met uw vrienden.

Het team

Vraag een offerte aan