Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Reizen zonder grenzen...

Wilt u uw medewerkers belonen voor hun inzet? Zoekt u de ultieme manier om uw medewerkers te stimuleren? Wilt u uw best presterende klanten of afnemers belonen voor hun prestaties? Wilt u bestaande relaties versterken door middel van een unieke belevenis?  

De afdeling Groepsreizen & Incentives van de Jong Intra Vakanties is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw motivatie- of beloningsreis op maat. U profiteert van onze jarenlange ervaring en expertise en van ons wereldwijde netwerk van hotels en luchtvaartmaatschappijen.  

Elke groepsreis die wij samenstellen wordt volledig in nauw overleg met u samengesteld. Uw wensen met betrekking tot de bestemming, het vervoer, de hotels en activiteiten tijdens de reis staan daarbij uiteraard centraal. Ons team van accountmanagers staat voor u klaar met innoverende ideeën en suggesties. Aan de hand van uw budget kunnen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u samenstellen die we graag persoonlijk met u bespreken.  Ter inspiratie vindt u hier al enkele voorbeeldreizen die wij voor andere bedrijven hebben mogen organiseren.  

Neemt u gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst en kunnen door onze jarenlange ervaring snel en adequaat een offerte voor u samenstellen.

Het team Groepsreizen & Incentives.
Tel: 0180-457749
groepsreizen@dejongintra.nl

Ik bel u graag terug

Ik bel u graag terug

Geachte heer/mevrouw,

Als u dit formulier verstuurt, nemen wij contact met u op.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur aanwezig. De vragen die wij op deze dagen voor 20:00 uur ontvangen via deze service, worden nog dezelfde dag beantwoord.

Op zaterdag zijn wij van 09:30 tot 17:00 uur aanwezig. Dan geldt, dat wij de vragen welke wij via deze service ontvangen tot 17:00 uur kunnen beantwoorden. Voor de vragen welke wij ontvangen buiten de genoemde uren, geldt, dat wij de volgende (werk)dag graag contact met u opnemen.

Wij danken u hartelijk voor uw interesse in ons aanbod.

Uw gegevens