Reizen zonder grenzen... - de Jong Intra Vakanties
Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Reizen zonder grenzen...

Wilt u uw medewerkers belonen voor hun inzet? Zoekt u de ultieme manier om uw medewerkers te stimuleren? Wilt u uw best presterende klanten of afnemers belonen voor hun prestaties? Wilt u bestaande relaties versterken door middel van een unieke belevenis?  

De afdeling Groepsreizen & Incentives van de Jong Intra Vakanties is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw motivatie- of beloningsreis op maat. U profiteert van onze jarenlange ervaring en expertise en van ons wereldwijde netwerk van hotels en luchtvaartmaatschappijen.  

Elke groepsreis die wij samenstellen wordt volledig in nauw overleg met u samengesteld. Uw wensen met betrekking tot de bestemming, het vervoer, de hotels en activiteiten tijdens de reis staan daarbij uiteraard centraal. Ons team van accountmanagers staat voor u klaar met innoverende ideeën en suggesties. Aan de hand van uw budget kunnen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u samenstellen die we graag persoonlijk met u bespreken.  Ter inspiratie vindt u hier al enkele voorbeeldreizen die wij voor andere bedrijven hebben mogen organiseren.  

Neemt u gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst en kunnen door onze jarenlange ervaring snel en adequaat een offerte voor u samenstellen.

Het team Groepsreizen & Incentives.
Tel: 0180-457749
groepsreizen@dejongintra.nl