Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Maatwerk reizen

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat. Dat begrijpen wij bij de Jong Intra Vakanties als geen ander. Daarom bieden wij u naast ons uitgebreide aanbod ook maatwerk reizen aan!

Wat betekent een maatwerk reis?

  • Uw reis op maat samengesteld
  • Advies van onze specialisten
  • Geen onverwachte kosten

Wij zijn nieuwsgierig naar uw reiswensen en ideeën om zo een passende maatwerkreis te verzorgen. Weet u al precies wat u wilt? Dan zorgen wij dat dat geregeld wordt! Weet u het nog niet zeker? Dan adviseren onze specialisten u met veel enthousiasme op basis van hun jarenlange reiservaring én passie!

OFFERTE AANVRAGEN

Onze maatwerk specialisten

Ons ervaren en enthousiaste maatwerkteam heeft alle bestemmingen zelf bezocht. Het team kent de mooiste plekjes, unieke accommodaties en de meest bijzondere routes. Zij delen met heel veel plezier deze prachtige ervaringen met u.

Ontmoet onze globetrotters

Kies een specialist en lees hun verhaal

"Mijn naam is Marjolein Borsje, maatwerkspecialiste en al bijna 25 jaar werkzaam in de reisbranche. Tijdens mijn vele reizen over heel de wereld kan ik wel zeggen dat Azië een speciaal plekje heeft in mijn hart. En dan in het bijzonder Zuid-Oost Azië! Als ik er land met het vliegtuig en de geuren ruik voel ik me gelijk weer thuis. En hoe fijn is het om dagelijks met het samenstellen van mooie reizen bezig te zijn en alles telkens opnieuw te beleven?"

Nieuwsgierig geworden?