Nieuws

Corona update 21 juli 2020

Indien u in Kroatië verblijft en uw vakantie wilt afbreken, kunt u ons te allen tijde bellen via telefoonnummer 0180 457803.

Indien u niet naar Kroatië wilt afreizen, kunt u tot en met 3 augustus omboeken naar een andere bestemming of u ontvangt een Corona voucher met SGR dekking.

Gezien het feit dat code oranje ook snel weer code geel kan worden, bekijken wij de situatie na 3 augustus op maandag 27 juli.

Voor de bestemmingen Zweden, Kroatië, Ierland en Marokko geldt als reisadvies code oranje. Dit betekent dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken alleen noodzakelijke reizen aanbeveelt. Wij schorten onze reizen tot en met 10 augustus op. U kunt een keuze maken voor een andere reis uit het veelzijdige aanbod van de Jong Intra Vakanties of u kunt uw reis annuleren. In dat geval vertrekken wij u binnen 7 werkdagen een Corona voucher, met SGR dekking. Daar een reisadvies in de vorm van code oranje ook snel naar code geel kan wijzigen, bekijken wij op 31 juli aanstaande hoe de actuele situatie dan is. Met name voor het vakantieland Kroatië verwachten wij op korte termijn een wijziging daar vanuit Duitsland en vanuit België wel naar deze bestemming gereisd mag worden.