Nieuws

Corona update 9 juni 2020

N.a.v. de aangekondigde versoepeling van het reisadvies naar verschillende Europese landen per 15 juni a.s. kijken wij er naar uit weer vakanties naar deze landen uit te kunnen voeren en aan te kunnen bieden. Als het reisadvies van Buitenlandse Zaken voor een land van oranje naar geel gaat, kunt u naar deze bestemming op vakantie, waarbij u uiteraard rekening moet houden met de maatregelen die van toepassing zijn.

Indien het reisadvies voor een land op oranje blijft, betekent dit dat vakantiereizen worden afgeraden. Voor de uitvoering van de reizen van de Jong Intra Vakanties is het reisadvies van Buitenlandse Zaken bepalend.

Voor onze busreizen geldt, dat wij met onze collega bus touroperators gezamenlijk werken aan richtlijnen voor de uitvoering van de reizen. Zodra er een akkoord is van het ministerie kunnen wij een besluit nemen of wij onze (vlieg)busreizen vanaf 16 juli weer veilig en vertrouwd kunnen laten doorgaan. Voor onze riviercruises geldt dat wij na een goedkeuring van de protocollen het besluit kunnen nemen of de reizen vanaf 11 juli weer uitgevoerd kunnen worden.

In de praktijk betekent dit, dat elke boeking separaat door ons wordt bekeken. En uiteraard doen we dat op datum beginnend bij de reizen die een vertrek kennen in de maand juli en waarvoor een goede beoordeling mogelijk is op basis van het reisadvies van Buitenlandse Zaken.

Reizigers waarvan wij de reis moeten opschorten zullen door ons hierover worden geïnformeerd. Wij nemen in dat geval contact met u op en kijken met elkaar naar de mogelijkheden om een andere datum of bestemming te kiezen uit ons brede assortiment. Wij hebben ook een ruim aanbod aan “dichtbij vakanties”. Indien u bij uw reisbureau heeft geboekt, zal uw reisadviseur contact met u opnemen.

Indien u nog geen keuze kunt maken, ontvangt u van ons een voucher ter waarde van de betaalde reissom. Op ons voucher zijn de voorwaarden van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) van toepassing en deze is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Hiermee kunt u bijvoorbeeld op een later tijdstip alsnog een nieuwe vakantie boeken.

Wij helpen u graag bij uw keuze:

·Kijk voor ons aanbod op www.dejongintra.nl of

·bel met onze collega’s van de afdeling verkoop via 0180 – 457803 of

·maak een afspraak voor een bezoek onze reisstudio, Havenkade 1 in Ridderkerk of

·stuur ons een email via verkoop@dejongitnra.nl.