Nieuws

Alle reizen met vertrek t/m 28 mei opgeschort

Coronavirus update per 22 april 2020

Ten gevolge van de wereldwijde impact van het Coronavirus alsmede de verlengde maatregelen vanuit de Nederlandse overheid, die gisteravond bekend gemaakt werden, hebben wij moeten besluiten alle reizen met een vertrekdatum tot en met 28 mei te annuleren.

Uiteraard zijn wij blij als u uw geboekte reis naar een later tijdstip verplaatst. Heeft u daar nog geen mogelijkheden voor dan bieden wij u de Corona voucher aan, zodat als vakantie straks weer kan, u alsnog die mooie reis kunt maken. Deze voucher met SGR garantie is een heel jaar geldig na datum van uitgifte.

Wij zullen alle klanten die tot en met 28 mei vertrekken per email informeren dat de reis tot onze grote spijt geen doorgang kan vinden. Daarna, maar binnen tien werkdagen, verzenden wij de vouchers tenzij de reis reeds is omgeboekt.

Er wordt op dit moment in overleg met diverse instanties hard gewerkt aan protocollen. We staan ook in  nauw contact met de ANVR, de luchtvaartmaatschappijen en lokale autoriteiten. Uiterlijk 15 mei kunnen wij inzicht geven of en zo ja welke vakantiebestemmingen weer bezocht kunnen worden.

Warme groet, 
Van het hele team van de Jong Intra Vakanties