Nieuws

Alle reizen met vertrek t/m 30 april opgeschort

Dinsdag 24 maart 2020

Nieuwe maatregelen volgen elkaar in rap tempo op. Gisteravond werd pijnlijk duidelijk dat het kabinet verdere eisen aan ons gedrag moet stellen om het virus de baas te kunnen worden. De 1,5 meter afstand houden van elkaar is helaas afgelopen weekend niet door iedereen opgevolgd en daar reageerde ons kabinet gister op.

Wij moeten in het kader van ieders gezondheid besluiten om alle vertrekkende klanten tot en met 30 april te melden dat de reis niet uitgevoerd kan worden. Voor reizen met vertrek vanaf 1 mei 2020 t/m 31 mei 2020 bepalen wij op 14 april 2020 (of indien noodzakelijk op een eerder moment) of deze reizen kunnen worden uitgevoerd of niet. Hierbij staan de gezondheid en het welzijn van onze gasten te allen tijde voorop.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk per email informeren.

Wij vragen om begrip voor het feit dat dit enige dagen kan duren gezien de grote hoeveelheid mails die wij moeten verzenden. Voor nu geldt: zorg alstublieft goed voor uzelf en voor elkaar, zodat u later alsnog onbezorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie.

Warme groet,
Van het hele team van de Jong Intra Vakanties