Opnieuw felbegeerde Vakantie Award ‘Busvakanties’

Ridderkerk, 30 januari 2017

Tijdens het drukbezochte Reisgala van de reisbranche, zijn jl. zaterdagavond de Nederlandse Vakantie Awards uitgereikt. Zeventien reisbedrijven kregen een award als beloning voor het leveren van de beste service en kwaliteit in een bepaalde categorie. De Jong Intra Vakanties mocht deze prestigieuze prijs in de reisbranche in ontvangst nemen voor de categorie Busvakanties.

Nieuw dit jaar was dat de Vakantie Awards 2017 zijn omgedoopt tot brede brancheprijs. Dat betekent dat iedereen die in de Nederlandse reisbranche werkzaam is, werd gevraagd zijn stem uit te brengen. De achterliggende gedachte is eenvoudig: mensen die dagelijks op professionele basis bezig zijn met reizen en vakanties weten als geen ander welke bedrijven in de toeristische sector het beste presteren en daarvoor een award verdienen. Daarmee zijn de Vakantie Awards meer dan ooit een onderscheiding van- en voor reisprofessionals.

Commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties, Coby van Dongen, is er ontzettend trots op dat ook dit jaar de prijs weer aan De Jong Intra werd toebedeeld. “Het is een kroon op het werk van ons hele team in Ridderkerk, maar zeker niet minder voor onze chauffeurs en reisleiders die onze service en kwaliteit tijdens de reis waarborgen”. Naast de Award voor Busvakanties, was de Jong Intra ook genomineerd in de categorieën Wintersport, Autovakanties en Groepsreizen. “Die nominaties getuigen ervan dat onze organisatie uitstekend staat aangeschreven als het gaat om georganiseerde reizen. Dat willen we ook uitstralen en het vertrouwen dat zowel reisprofessionals als gasten ons geven, waarderen we zeer”, aldus Coby van Dongen. _____________________________________________________________________________

De Jong Intra Vakanties uit Ridderkerk, organiseert vanaf de oprichting in 1972 reizen per bus door Europa. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onafhankelijke reisorganisatie met reizen per bus, auto, trein en vliegtuig naar bestemmingen binnen én buiten Europa. Door aangesloten te zijn bij zowel ANVR, SGR, Keurmerk Touringcarbedrijf en Calamiteitenfonds, een betrouwbare organisatie met zekerheden voor de klant.

Foto: Een trots team en Commercieel Directeur Coby van Dongen met de VakantieAward ‘Busvakanties’.      

Voor nadere informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Coby van Dongen: 0180-457718 of coby.van.dongen@dejongintra.nl