De Jong Intra Vakanties bedankt Trouwe Reizigers

Ridderkerk - November 2016

Coby van Dongen, Commercieel Directeur van De Jong Intra Vakanties heeft de dames De Kamper uit Gouda beloond met een mooi cadeau. Lia en Yvonne de Kamper gaan al jaren met de Jong Intra Vakanties op reis. Het begon met reizen met vader en moeder De Kamper, en nog steeds vertrekken zij, nu met z’n tweetjes, meerdere keren per jaar voor een mooie reis.

120 reizen!

Inmiddels zullen zij met de Kerstdagen de 120e reis maken. Eind november heeft de Jong Intra Vakanties de dames uitgenodigd op kantoor om hen persoonlijk een mooi cadeau te overhandigen. Vol trots namen zij beiden een gegraveerd luxe horloge in ontvangst. Tijdens het bezoek kwamen de nodige herinneringen en leuke anekdotes weer naar boven.

Onderscheidingen

Al sinds de oprichting reikt de Ridderkerkse reisorganisatie onderscheidingen uit voor reizigers die 10, 15, 25, 50 of zelfs 60 keer met de Jong Intra Vakanties op reis zijn geweest. De traditionele onderscheidingen bestaan uit zilveren, gouden of goud met diamanten spelden en voor 60 jaar een horloge. Trouwe reizigers kunnen zelf een inschrijfformulier opvragen bij de reisorganisatie waarop zij kunnen aangeven in aanmerking te komen voor een onderscheiding.