Vind Individuele reizen Indonesië
Keuze uit 47 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

De Jong Intra Vakanties biedt een groot aantal privé rondreizen aan. Dit zijn reizen op individuele basis waarbij u begeleidt wordt door een deskundige en ervaren lokale Nederlandssprekende gids. In de periode juli en augustus alsook op de eilanden Lombok en Flores kan het voorkomen dat u een Engelssprekende gids heeft. Onze gidsen kennen de diverse eilanden op hun duimpje en zullen u enthousiast kennis laten maken met hun land. Tijdens een privé rondreis heeft u alle flexibiliteit en heeft u de tijd om ultiem van uw vakantie te genieten en alles eruit te halen wat erin zit.

Onze adviseurs

Bezoek naast het bekende Java en Bali ook zeker de eilanden Sumatra, Lombok en Flores. Eilanden met een eigen karakter en nog niet heel toeristisch. Daarnaast zijn de Gili Eilanden bij Lombok dé plek om te genieten van echte paradijselijke stranden!

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist
Marianne
Marianne Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

U reist, afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap, in een comfortabele airconditioned auto of minivan. Samen met uw gids overlegt u dagelijks het voorgenomen programma van uw individuele rondreis door Indonesië waarbij u uiteraard uw wensen kenbaar kunt maken. Even wat langer een bezoek aan de Borobudur of u wenst graag op de route een stop te maken bij een batik werkplaats, geen enkel probleem! Uw gids adviseert u graag om het meeste uit uw individuele reis door Indonesië te halen.

Tijdens de individuele rondreis verblijft u in uitstekende accommodaties. Indien uw reis eindigt op het eiland Bali sluit u zelfs de reis af met een prachtig 4-sterren resort aan het langste zandstrand van de populaire badplaats Sanur.

Het programma van de rondreis zit boordevol interessante bezienswaardigheden en excursies. Hierbij zijn uiteraard de entreegelden inbegrepen. U heeft de mogelijkheid om een zogenoemde maaltijdenpakket met lunches of een excursiepakket bij te boeken om uw reis nog completer te maken, beiden staan uitgebreid beschreven bij de reizen.

Wij bieden de volgende individuele rondreizen aan:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 47 vakanties

Ervaringen

Familie van Vliet Wij hebben met een privé auto met chauffeur en gids een rondreis gemaakt over Java. Wat een luxe! Iedere dag bepaalde wij zelf waar wij heen wilde gaan en wanneer wij even stopten. De vulkanen waren erg bijzonder. Het is geweldig om de rook uit de Bromo te zien komen. Wij zullen lang aan deze vakantie terugdenken!
Lees meer Lees minder
Mevrouw Barens Ik heb samen met mijn man een reis gemaakt over Bali en deze afgesloten op de Gili Eilanden. Hele mooie eilanden en we hadden een prima gids. Hij sprak goed Nederlands en stond dag en nacht voor ons klaar. En wat zijn de stranden op Gili mooi.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Video Individueel
  Video Individueel
 • Rijstterrassen Bali
  Rijstterrassen Bali
 • Wajang Poppen
  Wajang Poppen
 • Java
  Java
 • Massage Bali
  Massage Bali
 • Duiken Indonesie
  Duiken Indonesie
 • Strand van Bali
  Strand van Bali
 • Borobudur
  Borobudur

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 47 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!