Vind Groepsrondreizen Indonesië
Keuze uit 6 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Geniet in een fijn gezelschap van de meest bijzondere bezienswaardigheden. Excursies en entreegelden zijn inbegrepen en de deskundige Nederlandssprekende reisleiding zorgt ervoor dat alles voor u geregeld word. Daarnaast sluit u de groepsrondreis af aan het tropische strand van de populaire badplaats Sanur op Bali.

Onze adviseurs

Geniet van onze groepsrondreizen waarbij werkelijk alle zorgen uit handen worden genomen. Alle entreegelden zitten inbrgrepen in de reissom en middels een maaltijdenpakket en vastgestelde fooienpot hoeft u zich nergens zorgen om te maken en geniet u van een uitstekende service en kwaliteit ter plaatse.

Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist
Mariëlle
Mariëlle Maleisië expert

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Met onze groepsrondreizen Indonesië ontdekt u de mooiste plekjes van dit prachtige land. Zo hebben wij groepsreizen naar Bali, Java, Sumatra en Sulawesi, allen onder begeleiding van Nederlands sprekende reisleiding!

De Jong Intra Vakanties staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van groepsrondreizen door Indonesië! Het reizen in groepsverband heeft vele voordelen. Naast het feit dat u in een gezelschap reist en met nieuwe mensen kennis maakt heeft u écht vakantie. Alles wordt voor u geregeld en verzorgd. Het is simpelweg een kwestie van lekker achterover zitten en genieten van al het moois dat het land u te bieden heeft.

Onze deskundige en enthousiaste reisleiding vertelt u graag over wat u allemaal onderweg kunt zien en beleven. Daar zij afkomstig zijn uit Indonesië zult u naast de reguliere informatie ook een beter inzicht krijgen in hun eigen dagelijkse leven.

U kunt de volgende groepsrondreizen bij ons boeken:

Bekijk ook eens onzeindividueleIndonesië, of onze rondreizen door andere landen in Azië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 6 vakanties

Ervaringen

Frans de Jong & Daisy Nieuwenhuizen Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Ontzettend bedankt voor de organisatie van deze goede reis. Wij hebben de Panorama van Indonesië gedaan, hadden een leuke groep en een zeer grappige en deskundige reisleidster Sonya. Konden wij altijd maar met haar op reis.
Lees meer Lees minder
Marry Romein Wij hebben de groepsrondreis Klassiek Indonesië gemaakt en hebben genoten! Wij waren erg blij met de laatste paar dagen rust, strand en met name de spa op Bali. Tijdens de reis van Jakarta naar Bali hebben wij zoveel indrukken opgedaan. Ik had nooit verwacht dat Indonesië zo afwisselend zou zijn. Ik blijf met heel veel plezier terugdenken aan deze vakantie!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Video Groepsrondreizen
  Video Groepsrondreizen
 • shutterstock 112914610
  shutterstock 112914610
 • shutterstock 59227801
  shutterstock 59227801
 • Rijstvelden
  Rijstvelden
 • shutterstock 94208635
  shutterstock 94208635
 • MAR6107Dancer with beach back ground
  MAR6107Dancer with beach back ground
 • RIO4414 Barong
  RIO4414 Barong
 • shutterstock 46583632
  shutterstock 46583632

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 6 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!