Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Maatwerk reizen Indonesië

Uw reis, u bepaalt

Lees alles over deze vakanties

 • 45 jaar ervaring
  Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
 • Altijd bereikbaar
  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
 • Veilig op vakantie
  ANVR SGR KTB Calamiteitenfonds
Intro
Snel door naar
Intro

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

De Gordel van Smaragd, het land van de Duizend Eilanden zijn andere namen voor Indonesië. Het is de grootste eilandenstaat ter wereld en leent zich voor vele soorten vakanties. Groepsrondreizen en individuele rondreizen maar ook een maatwerk reis Indonesië behoord tot de mogelijkheden. U stelt geheel naar eigen wens uw droomreis samen, en met onze verre reizen specialisten wordt een reis op maat naar Indonesië voor u samengesteld.

Stel uw eigen reis samen

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Indonesië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets aanpassen of wilt u meer tijd doorbrengen in Indonesië, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Paradijselijk

Indonesië is een ontzettend uitgestrekt land met veel reis- en vakantiemogelijkheden. Ons aanbod groep rondreizen Indonesiëen individuele rondreizen Indonesië zijn uitgebreid en uitgebalanceerd. En toch hebt u nog specifieke wensen om aan uw droomreis een andere, persoonlijkere, invulling te geven. Wij realiseren ons dat terdege en willen onze expertise graag aanbieden. Als u uw reiswensen kenbaar maakt, gaan onze specialisten aan het werk. Omdat zij jarenlang nauw samenwerken met lokale partners, waarvan de kwaliteit, bekwaamheid en betrouwbaarheid bekend is, kunnen zij moeiteloos inspelen op uw behoeften en wensen.

Voor uw maatwerk reis Indonesië kunnen wij de hotelovernachtingen, excursies en een auto met privé chauffeur en een Nederlandsprekende gids voor u reserveren. Zo kunt op u bijvoorbeeld de verschillende steden en bezienswaardigheden van dit land bezoeken in combinatie met uw persoonlijke reisdoelen, zoals bijvoorbeeld familiebezoek, of een langer verblijf op een bepaalde plaats. Zo zijn er avontuurlijke bestemmingen, zoals de jungle op Sumatra, maar ook een bezoek aan Jakarta de hoofdstad van Java is interessant vanwege de koloniale tijden. Yogyakarta vormt het culturele hoogtepunt met de uit de 9e eeuw daterende tempel de Borobudur. Maar u bent ook welkom op Bali, mooie stranden en een vriendelijke bevolking. Dit zijn zo maar enkele suggesties die in uw maatwerk reis Indonesië kunnen zitten.

Maar u kunt ook in andere landen in deze regio een vakantie samenstellen, bekijkt u ons aanbod verre reizen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 76 vakanties

Ervaringen van onze klanten

Mike Lampion Vorig jaar heeft de Jong Intra een onze droomvakantie naar Indonesië helemaal op maat voor ons samengesteld. Echt al onze wensen hebben weten uit te werken, we kunnen het iedereen aanraden!

Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Maatwerk

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 76 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!