Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een rondreis IJsland betekent oneindige variatie en pure energie. Ontdek dit unieke eiland op minder dan drie uur vliegen vanaf Amsterdam en laat u dagelijks verrassen door het meest wonderbaarlijke natuurschoon.

Onze adviseurs

Onze rondreis 'Rondje IJsland' is een topper in ons programma. In acht dagen ziet u heel veel van IJsland en de reis is gunstig geprijsd. Verleng nog 1 of 2 nachtjes in Reykjavik, een bruisende hoofdstad en u heeft een heel complete reis.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen

In het rijk der gletsjers

Een rondreis IJsland is een ideale manier om het land van gletsjers, geisers, vulkanen en pruttelende modderpoelen te ontdekken. IJsland is altijd in beweging en heeft ieder seizoen iets te bieden. Alle rondreizen IJsland starten in de hoofdstad Reykjavik, in het zuidwesten van het land. Na aankomst neemt u de huurauto in ontvangst en gaat u op weg. De rondweg, die over het hele eiland gaat, brengt u langs alle belangrijkste bezienswaardigheden, maar bent u wat avontuurlijker ingesteld en wilt u de rondweg ook een verlaten, dan hebben we een ruime keuze aan 4-wheeldrive huurauto's waarmee u 'off the road' mag.

Tijdens een rondreis IJsland leggen we de overnachtingen van te voren vast. Kleinschalige hotels, Bed & Breakfasts of guesthouses met een uitstekende keuken met lokale specialiteiten. U zult versteld staan. De route van A naar B kunt u zelf invullen. Misschien wilt u wat extra tijd inplannen om een gletsjerwandeling te maken, een walvissafari of een tocht op een IJslandse pony. Zoveel mensen, zoveel wensen en uw rondreis IJsland kunt u vaak naar persoonlijke wens aanpassen. 

Aan het einde van uw rondreis IJsland kunt u een verkwikkend bad nemen in de wereldberoemde Blue Lagoon en verlengen met wat extra dagen in Reykjavik. Kijkt u voor hotels bij ons aanbod stedentrips Reykjavik.

IJsland is hot. Maar uiteraard hebben we ook rondreizen in de buurlanden in Scandinavië:

Voor al onze rondreizen IJsland 2023 kunnen we eigenlijk zeggen: de werkelijkheid zegt meer dan 1000 woorden! Kom en ontdek IJsland!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 14 vakanties

Ervaringen

Fam. Verwijen, Naaldwijk We hebben nog nooit zoveel moois in 1 reis gezien. Iedere dag zat vol. Echt geweldig!
Lees meer Lees minder
Jan en Carla van Weijen, de Meern De 4-wheeldrive was voor ons achteraf niet nodig geweest. We hadden al genoeg aan alle bezienswaardigheden die vanaf de ringweg bereikbaar zijn. Bedankt voor een fijne vakantie.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Rondreis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 14 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!