Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een fly-drive IJsland is een avontuurlijke manier om het land te ontdekken. Zeker als u kiest voor een stoere 4-wheeldrive, waarmee u de ringweg kunt verlaten en het ruige binnenland in mag. Maar dat hoeft niet: ook via de ringweg ziet u de wonderen der natuur.

Onze adviseurs

Tijdens een korte fly-drive van vijf dagen in het zuidwesten van IJsland heb ik al veel gezien. Geisers, de bruisende stad Reykjavik, de zuidkust met de vele vogels. IJsland is echt een bijzondere en unieke bestemming op korte afstand.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen

Langs gletsjers en pruttelende modderpoelen

Als gevolg van een steeds toenemende vraag hebben we ons aanbod IJsland de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Het zal u niet verbazen dat een fly-drive IJsland tot de meest geboekte reizen hoort. U vliegt vanuit Amsterdam rechtstreeks, in een kleine 3 uur naar Keflavik, de luchthaven van Reykjavik. U haalt uw huurauto op en u start uw rondreis. Wij hebben voor u de hotels en guesthouses vastgelegd, maar het is aan u om te bepalen wat u precies wilt bekijken. En hoe lang. Bij uw fly-drive IJsland ontvangt u routetips die op maat zijn samengesteld door onze agent ter plaatse. Ideaal dus!

U kunt tijdens uw vakantie ook een bezoek brengen aan de trendy hoofdstad Reykjavik. Kijk voor meer informatie bij ons aanbod stedentrip Reykjavik.

Vindt u een fly-drive ook de beste manier om een land te verkennen maar is IJsland niet de juiste bestemming voor u, kijkt u dan eens bij ons aanbod fly-drive Ierland of fly-drive Schotland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 13 vakanties

Ervaringen

Ans en Ties Mellema - Amsterdam Ideaal zo'n fly-drive zeg, dat scheelt een hoop regelwerk! Je eigen auto zou je het liefst meenemen maar dat wordt echt te gek! Onze vakantie is verder prima verlopen, alles goed geregeld, dus bedankt weer.
Lees meer Lees minder
Kees Kale en Pien Knol - Zuid Holland Onze Grand Tour IJsland is een geweldige vakantie geworden, lekker snel in Reykjavik, auto opgehaald en rijden! We kunnen het iedereen aanraden. Reykjavik is ook zeer de moeite waard om te bezoeken.
Lees meer Lees minder
Bob en Feline Schreuders IJsland in inderdaad een uniek land, waar je ook echt een vakantie kunt doorbrengen, niets is mee, alleen bedacht zijn op warme kleding mee te nemen. Desnoods daar kopen! Want in Reykjavik hebben ze ook super winkels. Leuke vakantie gehad.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Fly-drive

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 13 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!