Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Autovakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een autovakantie IJsland zal een diepe indruk op u achterlaten. Een prachtig wereld van vulkaangesteente, gletsjers, geisers en warmwaterbronnen. De natuur in IJsland is dagelijks in beweging, dat moet u zelf ervaren. Start uw autovakantie IJsland of rondreis in de ongerepte wildernis en eindig met een stedentrip Reykjavik. Succes gegarandeerd!

Onze adviseurs

Een vakantie boekt u om nieuwe ervaringen op te doen en dingen te zien die u nog niet eerder heeft gezien. Onze autovakanties IJsland voldoen daar 100% aan. Onderweg heeft u talloze mogelijkheden om uw dag in te vullen: sportief, door te wandelen of juist relaxed met een ontspannen bad in de natuurlijke warmwaterbronnen van bijvoorbeeld de Blue Lagoon.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen in Autovakanties

Oneindige variatie

Tijdens uw autovakantie IJsland wacht u nog een echt origineel avontuur. Naast de woestheid van het maanlandschap vol kraters, geisers, lavaformaties en pruttelende modderpoelen, treft u de mooiste watervallen, gletsjers, ijsmeren en hoge rotsen. U kunt paardrijden door het vulkaanlandschap, gletsjerwandelingen maken of een walvissafari maken; stuk voor stuk belevenissen en fotomomenten waar u niet uitgesproken over raakt.

Een autovakantie IJsland start in de meeste gevallen in het zuidwesten van het eiland. U kunt beginnen of eindigen met een stedentrip Reykjavik, de moderne en trendy hoofdstad. Daarna rijdt u met uw huurauto het eiland rond via de rondweg die alle bezienswaardigheden met elkaar verbindt. Indien u wat avontuurlijker bent ingesteld, kunt u met een 4-wheel drive ook het binnenland in.

Tijdens een autovakantie IJsland overnacht u in kleinschalige guest- of farmhouses. De IJslanders zijn trots op hun land en zorgen overal voor een hartelijk welkom.

Uit ervaring weten wij dat IJsland een fantastisch vakantieland is, waar u ook zelf uw verblijf kunt samenstellen. Wij kunnen u hier in adviseren, bekijkt u ons aanbod individuele rondreizen IJsland.

U kunt ook eens kijken voor autovakanties in andere Scandinavische landen, zoals bijvoorbeeld autovakantie Noorwegenof autovakantie Zweden.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 22 vakanties in Autovakanties

Ervaringen

Monique Busser - Amerongen Ik ben op uitnodiging van een vriendin meegegaan met haar naar IJsland en was aangenaam verrast. Zeer indrukwekkend, ga vast nog eens terug.
Lees meer Lees minder
Olivier en Noor Wijntjes, Werkendam Geweldige natuur. De geisers zijn zo bijzonder. Maar echt hoogtepunt vonden we de walvissafari vanuit Husavik.
Lees meer Lees minder
Hubertus Notermans, Nieuwegein Geweldige reis. Geweldige natuur. Geweldig gastvrij en vriendelijk land. Het volgend jaar weer IJsland! Ik denk dat dit het begin van een verslaving is.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Autovakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 22 vakanties in Autovakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!