Autovakanties IJsland hero

Autovakanties IJsland

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Heleen

Een vakantie boekt u om nieuwe ervaringen op te doen en dingen te zien die u nog niet eerder heeft gezien. Onze autovakanties IJsland voldoen daar 100% aan. Onderweg heeft u talloze mogelijkheden om uw dag in te vullen: sportief, door te wandelen of juist relaxed met een ontspannen bad in de natuurlijke warmwaterbronnen van bijvoorbeeld de Blue Lagoon.Heleen

Scandinavië expert

De laatste wildernis van Europa


Lees alles over Autovakanties

Een autovakantie IJsland zal een diepe indruk op u achterlaten. Een prachtig wereld van vulkaangesteente, gletsjers, geisers en warmwaterbronnen. De natuur in IJsland is dagelijks in beweging, dat moet u zelf ervaren. Start uw autovakantie IJsland of rondreis in de ongerepte wildernis en eindig met een stedentrip Reykjavik. Succes gegarandeerd!
Populaire bestemmingen in Autovakanties

Oneindige variatie

Tijdens uw autovakantie IJsland wacht u nog een echt origineel avontuur. Naast de woestheid van het maanlandschap vol kraters, geisers, lavaformaties en pruttelende modderpoelen, treft u de mooiste watervallen, gletsjers, ijsmeren en hoge rotsen. U kunt paardrijden door het vulkaanlandschap, gletsjerwandelingen maken of een walvissafari maken; stuk voor stuk belevenissen en fotomomenten waar u niet uitgesproken over raakt.

Een autovakantie IJsland start in de meeste gevallen in het zuidwesten van het eiland. U kunt beginnen of eindigen met een stedentrip Reykjavik, de moderne en trendy hoofdstad. Daarna rijdt u met uw huurauto het eiland rond via de rondweg die alle bezienswaardigheden met elkaar verbindt. Indien u wat avontuurlijker bent ingesteld, kunt u met een 4-wheel drive ook het binnenland in.

Tijdens een autovakantie IJsland overnacht u in kleinschalige guest- of farmhouses. De IJslanders zijn trots op hun land en zorgen overal voor een hartelijk welkom.

Uit ervaring weten wij dat IJsland een fantastisch vakantieland is, waar u ook zelf uw verblijf kunt samenstellen. Wij kunnen u hier in adviseren, bekijkt u ons aanbod individuele rondreizen IJsland.

U kunt ook eens kijken voor autovakanties in andere Scandinavische landen, zoals bijvoorbeeld autovakantie Noorwegen of autovakantie Zweden.