Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Tijdens uw individuele rondreis Ierland zal het u keer op keer verbazen en fascineren hoe prachtig en ongerept het landschap is. Dat varieert van heuvels en valleien tot spectaculaire kliffen en schitterende baaien. Hier vindt u ongekende mogelijkheden voor een heerlijk individuele rondreis Ierland.

Onze adviseurs

Zodra je aankomt in Ierland, lijkt het alsof alles anders is. Typerend vond ik de aanduiding 'Stressfree zone' bij het Renvyle House Hotel in Connemara: inderdaad, als je de toegangsweg inrijdt, valt alles van je af!

Astrid
Astrid Productmanager Groot-Brittannië & Ierland

Populaire bestemmingen

Een fantastische bestemming

Uw individuele rondreis Ierland boekt u natuurlijk bij de Ierland specialist. Wij hebben een ruime keuze aan rondreizen, die u met de eigen auto kunt maken of met een huurauto. U vliegt snel en comfortabel naar de luchthaven van Dublin of Cork en neemt vervolgens uw huurauto in ontvangst. Wilt u liever zelf rijden? Ook geen enkel probleem. U dient alleen wat extra reistijd in te calculeren, aangezien u dwars door Engeland dient te rijden. Maak uw reis doorreis echter gelijk een onderdeel van uw vakantie.

Uw individuele rondreis Ierland laat u betoveren. Een prachtig landschap met bergen in het binnenland, uitgestrekte stranden of juist woeste kliffen aan de kust, verlaten streken als Connemara en Donegal en overal historische overblijfselen in de vorm van steencirkels, Keltische kruizen en ruïnes van wat ooit prachtige kastelen zijn geweest. Aan het einde van de dag kunt u inchecken in uw hotel, Manor House of gastvrije Bed & Breakfast. Om de volgende dag weer verder te gaan met uw individuele rondreis Ierland.

Uiteraard maakt u kennis met het echte Ierland en is er tijdens onze individuele rondreizen Ierland voldoende tijd om een lokale pub te bezoeken waar u de nationale drank Guinness proeft, de verhalen van de inwoners aanhoort en luistert naar traditionele Ierse muziek. Geen gestress of gehaast, u bepaalt uw eigen tempo.

Indien u liever wat langer in een bepaalde streek wilt verblijven, dan raden wij aan een vakantiewoningen te boeken uit ons aanbod autovakantie Ierland. Wilt u liever tijd besparen dan kunt u kiezen voor een fly-drive Ierland, waarbij de vlucht en huurauto inbegrepen zijn.

En uiteraard hebben we voor diegenen die liever niet zelf willen rijden maar willen plaatsnemen in een comfortabele touringcar een mooi aanbod busreizen Ierland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties

Ervaringen

Frits en Ria van Veen, Coevorden Onze vakantie in Ierland is geweldig geweest. Met een huurauto een rondreis gemaakt en zo meer van Ierland leren kennen. Alles op het gemak gedaan. We gaan zeker nog een keer terug.
Lees meer Lees minder
Bert en Ankie van Kuik - Purmerend Onze All of Ireland rondreis was in een woord fantastisch!
Lees meer Lees minder
Fam. Zuidgeest, Dinteloord Leuke afwisseling in de overnachtingen. We hadden een Bed & Breakfast, een Countryhouse en een normaal hotel. Volgende keer weer!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Straatmuzikanten
  Straatmuzikanten
 • Kilkenny Castle
  Kilkenny Castle
 • Cottage en boot bij Connemara
  Cottage en boot bij Connemara

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!