Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Dunmanway

Dunmanway is centraal in het graafschap Cork gelegen, in het zuidwesten van Ierland. Het is het grootste en voor veel mensen ook het meest gevarieerde en bekende graafschap van Ierland.

Lees alles over Dunmanway

Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Dunmanway
Goed voorbereid op vakantie

Dunmanway is centraal in het graafschap Cork gelegen, in het zuidwesten van Ierland. Het is het grootste en voor veel mensen ook het meest gevarieerde en bekende graafschap van Ierland. Cork kan zijn bezoekers trakteren op 4000 jaar geschiedenis en een rijk, opvallend cultureel erfgoed. Cork is kleurrijk, zit vol contrasten en bezit enkele van Ierlands aantrekkelijkste en levendigste landschappen. De stad Cork is de tweede stad van Ierland met gezellige straten, leuke pubs en winkels en ieder moment van het jaar iets te beleven.

Dunmanway is de geboorteplaats van Sam Maguire. Sam Maguire was de belangrijkste Gaelic footballspeler in de 20e eeuw. In september vindt het jaarlijkse Sam Maguire festival plaats. Het plaatsje is een prima basis voor het verkennen van het schitterende kust- en berglandschap van West Cork, met leuke plaatsjes en bezienswaardigheden.

Brengt een bezoek aan het Bantry House, dat sinds de jaren ’40 is opengesteld voor het publiek. Het huis is fraai en elegant ingericht en de schitterend gerestaureerde terrastuin is een lust voor het oog. Een ander leuk uitstapje is de Old Midleton Distilleerderij.

  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!