Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Ierland / Dunmanway

Dunmanway

Dunmanway is centraal in het graafschap Cork gelegen, in het zuidwesten van Ierland. Het is het grootste en voor veel mensen ook het meest gevarieerde en bekende graafschap van Ierland.

Lees alles over Dunmanway

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Dunmanway zijn momenteel niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over Dunmanway

Goed voorbereid op vakantie

Dunmanway is centraal in het graafschap Cork gelegen, in het zuidwesten van Ierland. Het is het grootste en voor veel mensen ook het meest gevarieerde en bekende graafschap van Ierland. Cork kan zijn bezoekers trakteren op 4000 jaar geschiedenis en een rijk, opvallend cultureel erfgoed. Cork is kleurrijk, zit vol contrasten en bezit enkele van Ierlands aantrekkelijkste en levendigste landschappen. De stad Cork is de tweede stad van Ierland met gezellige straten, leuke pubs en winkels en ieder moment van het jaar iets te beleven.

Dunmanway is de geboorteplaats van Sam Maguire. Sam Maguire was de belangrijkste Gaelic footballspeler in de 20e eeuw. In september vindt het jaarlijkse Sam Maguire festival plaats. Het plaatsje is een prima basis voor het verkennen van het schitterende kust- en berglandschap van West Cork, met leuke plaatsjes en bezienswaardigheden.

Brengt een bezoek aan het Bantry House, dat sinds de jaren ’40 is opengesteld voor het publiek. Het huis is fraai en elegant ingericht en de schitterend gerestaureerde terrastuin is een lust voor het oog. Een ander leuk uitstapje is de Old Midleton Distilleerderij.

Bekijk 0 vakantie in Dunmanway
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!