Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Achill

Voor de westkust van Mayo liggen vele eilanden en schiereilanden. Achill is het grootste eiland, ca. 25 km lang en via een moderne brug met het vasteland verbonden.

Lees alles over Achill

Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Achill
Goed voorbereid op vakantie

Voor de westkust van Mayo liggen vele eilanden en schiereilanden. Achill is het grootste eiland, ca. 25 km lang en via een moderne brug met het vasteland verbonden. Achill is een aantrekkelijke vakantiebestemming vanwege de rustige stranden, mooie natuur en spectaculaire bergen. Er zijn hier overal prima wandelmogelijkheden.

Onder het moerasland van het graafschap Mayo ligt een van de grootste monumenten uit de steentijd: de 5000 oude Céide Fields zijn heel bijzonder en worden omgeven door een adembenemend mooi landschap.

De twee grotere steden die in de buurt liggen zijn Castlebar en Westport. Westport is prachtig gelegen. Breng een bezoek aan het Westport House, een 18de-eeuws landgoed in een prachtig park met een meer, terrassen en tuinen met uitzicht op Clew Bay. Voor kinderen is dit ook een leuk uitstapje want plezier is gegarandeerd in het minitreintje, de reuzen-waterglijbaan en andere attracties.

In Castlebar ligt een "filiaal" van het Ierse Nationaal Museum. Het Country Life Museum is gewijd aan het dagelijks leven in Ierland tussen 1850 en 1950. Ook de tuin van dit museum, gevestigd in een hoog-Victoriaans herenhuis, is een bezoek waard.

  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!