Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Ierland / Achill

Achill

Voor de westkust van Mayo liggen vele eilanden en schiereilanden. Achill is het grootste eiland, ca. 25 km lang en via een moderne brug met het vasteland verbonden.

Lees alles over Achill

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Intro
Snel door naar

Lees alles over Achill

Goed voorbereid op vakantie

Voor de westkust van Mayo liggen vele eilanden en schiereilanden. Achill is het grootste eiland, ca. 25 km lang en via een moderne brug met het vasteland verbonden. Achill is een aantrekkelijke vakantiebestemming vanwege de rustige stranden, mooie natuur en spectaculaire bergen. Er zijn hier overal prima wandelmogelijkheden.

Onder het moerasland van het graafschap Mayo ligt een van de grootste monumenten uit de steentijd: de 5000 oude Céide Fields zijn heel bijzonder en worden omgeven door een adembenemend mooi landschap.

De twee grotere steden die in de buurt liggen zijn Castlebar en Westport. Westport is prachtig gelegen. Breng een bezoek aan het Westport House, een 18de-eeuws landgoed in een prachtig park met een meer, terrassen en tuinen met uitzicht op Clew Bay. Voor kinderen is dit ook een leuk uitstapje want plezier is gegarandeerd in het minitreintje, de reuzen-waterglijbaan en andere attracties.

In Castlebar ligt een "filiaal" van het Ierse Nationaal Museum. Het Country Life Museum is gewijd aan het dagelijks leven in Ierland tussen 1850 en 1950. Ook de tuin van dit museum, gevestigd in een hoog-Victoriaans herenhuis, is een bezoek waard.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Achill

Populaire vakanties in Achill

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Achill
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!