Stedentrips Londen met de boot

Stedentrips Londen met de boot

Met de boot naar Londen is een heerlijke ervaring! Ontspannen reizen, dineren en overnachten aan boord om vervolgens uitgerust te kunnen genieten van Londen.

Lees alles over Stedentrips Londen met de boot

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Goed voorbereid op Stedentrip Londen met de boot

Voor uw bootreis Londen kunt u uitstekend terecht bij de Jong Intra Vakanties. Ook kunt u vooraf aan uw bootreis Londen uw favoriete musical reserveren, een leuke fietstour, of een restaurant. Om optimaal te kunnen genieten van de stad tijdens een bootreis Londen kunt u een Oyster Card boeken, dé chipkaart voor al het openbaar vervoer.

Populaire bestemmingen in Londen met de boot

Voor de eerste of tiende keer, een bootreis naar Londen is altijd een belevenis. Bezichtig historische bouwwerken tijdens uw bootreis Londen zoals Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral en de Tower of London. Ontdek gedurende uw citytrip de vele toeristische attracties met een leuke stadswandeling door een van de mooie parken die Londen rijk is.

In het hectische Londen vormen parken als het Hyde Park en Regent’s Park een oase van rust. Shop till you drop tijdens uw stedentrip Londen in het wereldberoemde Harrods of in een van de gezellige winkelwijken zoals Covent Garden. ’s Avonds kunt u genieten van een wervelende show of musical in één van de vele theaters  in West End. Londen is hierdoor perfect voor een weekend weg of een langere stedentrip!


Magazine Citytrips

Of u nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia,  wij kennen alle steden en delen die kennis graag met u. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 37 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein