Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Als specialist hebben wij voor u een onweerstaanbaar aanbod individuele rondreizen Groot-Brittannië. Van Schotland, Engeland tot Wales. Maak tijdens uw individuele rondreis Groot-Brittannië kennis met de gastvrije Britten en ontdek hun gewoonten en gebruiken.

Onze adviseurs

Onze rondreis Devon & Cornwall is al jaren een bestseller. In 13 dagen ziet u de hele zuidkust van Engeland met hoogtepunten als het Leeds Castle, Bath, Stonehenge, Dartmoor en Exmoor National park. Een van de overnachtingsvormen is bij de mensen thuis, in een Bed & Breakfast. Engelser kan bijna niet!

Astrid
Astrid Productmanager Groot-Brittannië & Ierland

Populaire bestemmingen

Reis naar Shakespeare's country

Uw individuele rondreis Groot-Brittannië begint al op de boot, in de trein of in het vliegtuig. Afhankelijk van uw keuze reist u naar het startpunt van uw rondreis. Groot-Brittannië is zeer geschikt voor een korte of lange vakantie. Tijdens uw individuele rondreis Groot-Brittannië reserveren wij de gewenste accommodaties, maar onderweg van A naar B bepaalt u zelf waar en hoe lang u wilt stoppen bij een bezienswaardigheid.

De accommodaties lopen uiteen van traditionele Bed & Breakfast tot comfortabel hotel  of van vakantiepark met stacaravan tot comfortabele vakantiewoning. Aan u de keuze!

U gaat op pad naar het prachtige zuiden, waar het graafschap Kent beroemd is vanwege de vele kastelen en de graafschappen Devon & Cornwall om hun heerlijke klimaat en schitterende tuinen. Maar u kunt uw individuele rondreis Groot-Brittannië ook in Wales, land van mythen en legenden of Schotland laten beginnen.

Het is tevens een goed idee om uw individuele rondreis Groot-Brittannië te combineren met en stedentrip. Kijk hier voor het aanbod hotels voor een stedentrip Londen of een stedentrip Edinburgh. U zult er geen spijt van hebben.

Indien u liever een rondreis in groepsverband maakt, met een leuk reisgezelschap en deskundige reisleiding, bekijkt u dan ons aanbod busreizen Groot Brittannië.

Vindt u het prettiger om vanuit één bestemming een gebied of regio te ontdekken, dan adviseren wij u een langer verblijf in een vakantiewoning die u kunt vinden in ons aanbod autoreizen Groot Brittannië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie

Ervaringen

Anny en Tuur van Hoof - Barneveld Het was al zo moeilijk een keuze te maken, maar deze rondreis overtrof onze verwachting. De 13-daagse rondreis Devon & Cornwall is terecht een topreis.
Lees meer Lees minder
Fam. Bisdom, Driebergen We sliepen in Bed & Breakfasts en de leukste was in Bath: onze gastvrouw verwende ons iedere middag met een echte High Tea. Erg aardig!
Lees meer Lees minder
Fam. de Bijl, Lekkerkerk Bedankt voor het aanpassen van onze rondreis, zodat we enkele prachtige wandelingen konden maken bij Fort William. De auto bij het hotel laten staan en heerlijk de bergen in getrokken. Goed geregeld, onze complimenten!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Landschap Schotland
  Landschap Schotland
 • Floors Castle
  Floors Castle
 • Ring of Brodgar, Orkney
  Ring of Brodgar, Orkney

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!