Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Autovakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een autovakantie Groot-Brittannië is dichterbij dan u denkt. Er zijn veel mogelijkheden om een ferry-overtocht te maken of u kunt met het vliegtuig en ter plaatse gebruik maken van een huurauto. Wilt u een lange rondreisof juist een korte vakantie? Groot-Brittannië is een ideale bestemming!

Onze adviseurs

Tijdens mijn bezoek aan Kent in Engeland ontdekte ik juist datgene wat zo kenmerkend is voor het land: de uiterst vriendelijke bevolking, de stad Canterbury waar je heerlijk kunt shoppen in moderne winkels maar waar historie om de hoek ligt. Lekker dolen op de landwegen, prachtige kastelen als Leeds Castle. Ja, ik ben wel weg van Groot-Brittannië!

Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Populaire bestemmingen in Autovakanties

Gun u zelf een paar mooie dagen

Uw autovakantie Groot-Brittannië begint al aan boord van de ferry. Vanuit diverse plaatsen in Nederland, België en Frankrijk kunt u de oversteek maken naar Groot-Brittannië. Het hangt er vanaf of uw eindbestemming in het zuiden is gelegen of juist richting Schotland. Er zijn ferrymaatschappijen die 's nachts varen. Na een heerlijk diner aan boord kunt u winkelen, een bioscoopje pakken of nog een afzakkertje nemen in de bar. Na een goede nachtrust in uw comfortabele hut, start u de volgende ochtend uitgerust met uw autovakantie Groot-Brittannië.

Het zuiden van Engeland is populair. Kastelen en tuinen vindt u in Kent, terwijl richting Devon en Cornwall leuke badplaatsen worden afgewisseld met prachtige natuur en (pre)historische monumenten zoals Stonehenge. Denk ook eens aan een leuke stedentrip Londen. Het midden van Engeland wordt gevormd door de Cotswolds, een streek met een lieflijk landschap en leuke dorpjes met cottages en vakwerkhuizen in de kenmerkende zwart-witte Tudorstijl.

Wales is een land op zich. Mystiek, magisch, bijzonder en beslist de moeite waard. En ook Schotland is een bijzondere bestemming met kastelen, historische steden, een woest en ongerept landschap en veel cultuur. Kijk ook eens bij onze stedentrips Edinburgh.

Al onze autovakanties Groot-Brittannië worden door ons tot in de puntjes verzorgd. We hebben veel soorten accommodaties voor u, van een knusse Bed & Breakfast tot een statig oud landhuis. Kijk voor onze autovakanties Groot-Brittannië:

Boekt u liever een groepsreis met deskundige reisleiding? Dan hebben we ook een mooi aanbod busreizen Groot-Britttannië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 50 vakanties in Autovakanties

Ervaringen

Lucie ten Dolle, Winterswijk We hebben erg van onze vakantie in Schotland genoten, dankzij de Jong Intra Vakanties, alles is prima verlopen. Alle hotels en B&B's waren uitstekend, persoonlijk vonden wij de B&B's beter doordat de eigenaren alle tijd voor je hadden wat betreft bezienswaardigheden, eetgelegenheden etc.
Lees meer Lees minder

Autovakanties in beeld

 • Leeds Castle
  Leeds Castle
 • Stonehenge
  Stonehenge
 • Cottage
  Cottage

Populaire vakanties in Autovakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 50 vakanties in Autovakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!