Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Er is eigenlijk niet één Griekenland. Griekenland heeft vele eilandjes en bijzondere gebieden. Griekenland word al heel lang bewoond, waardoor er overal culturele hoogtepunten te vinden zijn. Denk hierbij aan de historische stad Knossos op Kreta en de ruïnes van het Asklepieion.

Onze adviseurs

Of u nu kiest voor een rondreis door Griekenland of door Kreta, u zult zeker genieten van de culturele en landschappelijke hoogtepunten!

jlo
Jan Willem Busreizen specialist
trudy
Trudy Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Griekenland staat natuurlijk bekend om haar mooie zandstranden, azuurblauwe zee en heel veel zon. De kust is maar liefst 15.000 kilometer lang, hier zit zeker een perfect stukje strand voor u bij. Maar dit is niet het niet enige wat Griekenland te bieden heeft. Griekenland is een grote archeologische vindplaats. Hierdoor heeft Griekenland een groot cultureel erfgoed en daarbij vele bezienswaardigheden.

Naast onze groepsreizen naar Griekenland kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een vliegvakantie Griekenlandof een citytrip naar Athene.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de groepsreizen Griekenland met een 8,1 en de reisleiders zelfs met een 9,1!

Heeft u ook zin in een adembenemende zomervakantie? Boek dan snel een groepsreis naar Griekenland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie

Ervaringen

Henriette van Os We hebben genoten van onze reis naar Kreta. We hebben veel gezien, maar gelukkig was er ook voldoende tijd voor een bezoek aan het strand. We vonden vooral de kookworkshop en de boottocht heel erg leuk!
Lees meer Lees minder
Wil van Ewijk Dit was voor mij de eerste keer dat ik met een groepsreis ben meegegaan. Het was een hele leuke groep met alle leeftijden. Voor mij voor herhaling vatbaar. De gids die we hadden, moet u in een gouden kooitje bewaren. Perfect.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Banner Kreta
  Banner Kreta
 • Rhodos-Stad
  Rhodos-Stad
 • athene
  athene

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!