Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Prachtige eilanden, een lange kustlijn en historische bezienswaardigheden. Ook de natuur is er schitterend: hoge bergen, diverse meren en immense grotten. Griekenland is een populair vakantieland dat u zeker is gezien moet hebben! Hoe u dit land écht beleefd? Door het maken van een autorondreis door het land! Onze specialisten hebben mooie rondreizen inclusief huurauto samengesteld. Naar wens kunt u ook bij ons een vlucht boeken. Op deze manier weet u zeker dat u niets van het land mist. Ideaal!

Populaire bestemmingen

Hoe werkt een fly-drive Griekenland?

Wanneer u uw fly-drive Griekenland boekt, ontvangt u per e-mail een uitgebreide routebeschrijving. Zo weet u alvast welke route u gaat rijden. Afhankelijk van de gekozen fly-drive Griekenland, vliegt u naar Thessaloniki in het noorden of naar Athene in het zuiden van het land. Op de luchthaven haalt u uw huurauto op, die bij de fly-drive inbegrepen is. De rest van de dag is vrij te besteden. Zo kunt u even bijkomen van de vlucht. De volgende dag begint de autorondreis door Griekenland! Vergeet niet de reisbeschrijving en eventueel een navigatie bij de hand te hebben.

Inbegrepen bij een fly-drive Griekenland is de retourvlucht, huurauto inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen is de toeristenbelasting, toeslag op een ander type auto, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan. Als u maar op tijd bij de juiste accommodatie bent.

Samengestelde fly-drives Griekenland door onze specialisten

Noord-Griekenland

Wat dacht u van een autorondreis door Noord-Griekenland? Breng een bezoek aan de stad Pella, de geboorteplaats van Alexander de Grote. Hier bevinden zich talloze opgravingen. Ook de hoogste berg van Griekenland, de Olympus (2917 meter), is zeker een aanrader! Heeft u wel is gehoord van het kleine stadje Kalambaka? Dit stadje bevat de kloosters van Meteora, een van de meest opvallende monumenten van de wereld en beschermd door de UNESCO. Zeker de moeite waard om te bezichtigen! Het Noorden van Griekenland heeft ook prachtige natuur. Het Pindosgebergte en de beroemde watervallen van Edessa mogen zeker niet overgeslagen worden.

Zuid-Griekenland

Benieuwd naar het oude Griekenland? Kies dan voor een rondreis door Zuid-Griekenland. Tijdens een rondreis door het zuiden ontdekt u alle klassieke hoogtepunten, zoals het archeologische Delphi. Delphi wordt als de 'navel der aarde' beschouwd en was het grootste religieuze en geestelijke centrum van het oude Griekenland. Bezoek ook zeker het Archeologisch Museum Delphi. Het zuiden van Griekenland bevat prachtige monumenten die tijdens de autorit bezichtigd kunnen worden. Het Asklepion, de post-byzanthijnse kerken en het folklorisch museum zijn zeker aanraders! Een afwisselende rondreis vol historie dus!

Peloponnesos

De Peloponnesos is het grootste schiereiland van Griekenland en is het meest zuidelijke deel van het vasteland. Een autorondreis Peloponnesos staat in het teken van eeuwenoude tempels, amfitheaters en idyllische dorpjes. Athene en Delphi zijn inbegrepen. Bezoek onder andere Monemvasia, ook wel de Gibraltar van Griekenland genoemd. Monemvasia is een stad dat zich op een rotsachtig schiereiland bevindt. De stad is opgedeeld in een beneden- en bovenstad. Heel bijzonder!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties

Vervoer

Met het vliegtuig en een huurauto

De huurauto haalt u op de luchthaven waar u landt op en levert u ook weer aan het einde van de autorondreis op de luchthaven in. De huurauto is inclusief ongelimiteerd aantal kilometers. Benzine is voor uw eigen rekening. Tijdens de autorondreis is er rekening gehouden met de afstand tussen de bestemmingen. Deze zijn niet al te groot, zodat u niet te lang in de auto zit. U kunt er ook voor kiezen alleen een autorondreis te boeken en de vlucht zelf te regelen.

Vergelijkbaar

Toch op zoek naar wat anders? Bekijk dan al onze vakanties Griekenland.

Populaire vakanties in fly-drive

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Samengesteld door onze specialisten
  • Inclusief huurauto
  • Mooie accommodaties geselecteerd