Wintersport La Plagne

Wintersport La Plagne

De uitstekende en afwisselende pistes zijn een paradijs voor wintersporters van alle niveaus, het skigebied heet niet voor niets Paradiski. La Plagne ligt midden in het skigebied, bijna overal is het mogelijk om tot de voordeur te skiën.

Lees alles over Wintersport La Plagne

Uw gevonden vakanties


Op wintersportvakantie naar La Plagne

Het paradijselijke skigebied Paradiski is een droom die werkelijkheid is geworden door de komst van Vanoise Express. Deze comfortabele en super snelle gondel verbindt de pistes van La Plagne met die van Les Arcs. Door het ontwerp van de gondels heeft u tijdens de reis een verbluffend uitzicht op het Vanoise gebergte waar het skigebied Paradiski ligt. U zult dit straks zelf zien als u hier gebruik van maakt tijdens uw wintersport Paradiski.

Het is een absoluut sneeuwzeker gebied, met 2 gletsjers boven de 3000 meter. Een wintersport Paradiski staat garant voor een geweldige skivakantie.


De reis naar uw wintersport in La Plagne

Vervoer naar La Plagne

La Plagne is prima bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het circa 1090 kilometer rijden.

Met de auto naar de wintersport in La Plagne

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar La Plagne te gaan. De snelste route is via de A31 (via Luik, Luxemburg, Dijon en Lyon). 


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé Wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!