Wintersport Paradiski

Wintersport Paradiski

Jenny

Paradiski is een waar winters paradijs. Het skigebied is groot en de pistes gevarieerd. De hoge snelheidspiste is echt wat voor dare-devils. Voor mij was het kijken naar de piste (76% dalingspercentage) van onderaf meer dan genoeg.

Jenny

Wintersport expert

Paradiski is een sneeuwzeker gebied waar de mogelijkheden vrijwel oneindig zijn. In het gebied liggen circa 450 km pistes!


Lees alles over onze wintersportvakanties naar Paradiski

Wintersport in Paradiski

Het paradijselijke skigebied Paradiski is een droom die werkelijkheid is geworden door de komst van Vanoise Express. Deze comfortabele en super snelle gondel verbindt de pistes van La Plagne met die van Les Arcs. Door het ontwerp van de gondels heeft u tijdens de reis een verbluffend uitzicht op het Vanoise gebergte waar het skigebied Paradiski ligt. U zult dit straks zelf zien als u hier gebruik van maakt tijdens uw wintersport Paradiski.

Het is een absoluut sneeuwzeker gebied, met 2 gletsjers boven de 3000 meter. Een wintersport Paradiski staat garant voor een geweldige skivakantie.

Sinds december 2003 verbindt de 2-etage gondellift Vanoise Express de skigebieden van Les Arcs en La Plagne. Daarmee is werkelijk een megagebied tot stand gekomen dat met de modernste snufjes de skiërs naar de zin wil maken. Met twee toppen boven de 3000 meter en de twee gletsjers Bellecôte en Aiguille Rouge.

Sneeuwzeker

Bijna driekwart van alle pistes in Paradiski ligt boven de 2000 meter. Omdat het gebied zo hoogt ligt, is het een erg sneeuwzeker gebied. Paradiski staat garant voor een optimale ervaring op alle pistes dankzij de sneeuwkanonnen die ingezet kunnen worden op de minder hoog gelegen pistes.


Voor wie is wintersport Paradiski geschikt?

Alle niveaus

Met wel 425 kilometer aan pistes heeft Paradiski voor ieder wat wils. Paradiski is toegankelijk voor families en groepen met allerlei verschillende niveaus. Verspreid door het gebied komt u veel blauwe pistes tegen, maar voor de gevorderden is er ook 115 kilometer aan uitdagende rode en zwarte pistes.

Gevorderden

Voor de gevorderde skiër ligt in skigebied Paradiski een uitdaging. Namelijk de hogesnelheidspiste. Het betreft een piste met een dalingspercentage van 76%.


De reis naar Paradiski in de winter

Vervoer naar uw wintersport in Paradiski

Skigebied Paradiski vindt u op zo’n elf uur rijden vanuit Nederland (1100 km). Het skigebied is goed te bereiken met eigen vervoer.

Met uw eigen auto naar wintersport in Paradiski

Met de auto bereikt u Paradiski normaliter in zo’n 11 a 12 uur rijden (1100 km). Het dichtstbij gelegen La Plagne ligt op 1100 km vanuit Nederland en het verste weg ligt Les Arcs op 1125 km. De bestemming is het makkelijkste te bereiken via Lyon. Let wel dat het in het weekend en in de vakanties extra druk kan zijn vanwege het hoge aantal skiërs.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!


Magazine Wintersport

Als specialist in wintersportvakanties geven we u graag alle informatie en inspiratie die u nodig heeft om een juiste keus te maken voor uw wintersportvakantie. Onze experts geven tips over de beste locaties die aansluiten bij uw wensen. Van skigebied tot après-ski. Wij helpen u graag op weg met natuurlijk ook een selectie van onze topaccommodaties in de verschillende gebieden in de volgende landen: Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Zwitserland.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Wintersport 2021-22 en 2022-23