Wintersport ValThorens hero Adobe

Wintersport Val Thorens

Wintersport Val Thorens is wintersporten in het hoogst gelegen (2300 meter boven zeeniveau) wintersportstation van het bekende skigebied Les Trois Vallées, Frankrijk en Europa.

Lees alles over Wintersport Val Thorens

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Val Thorens

Skiën in Val Thorens is skiën in het gebied der superlatieven. Het skigebied is gigantisch, de sneeuw is (bijna) altijd geweldig, het off-piste skiën is fantastisch en de Après Ski is super gezellig. Het is dan ook niet voor niets dat Val Thorens één van de populairste skibestemmingen van Frankrijk is.


Waarom gaat u op wintersport naar Val Thorens?

Een sneeuwzekere wintersport in Val Thorens

Omdat het skigebied Val Thorens wel 2300 meter boven zeeniveau ligt is het een erg sneeuwzeker gebied. De lage temperaturen hoog in het gebergte zorgen ervoor dat u gedurende de hele dag van top kwaliteit pistes kan genieten. Het skiseizoen loopt in Val Thorens dan ook van november tot mei.

Wintersport in Val Thorens met skitochten

Omdat Val Thorens in een enorm uitgestrekt gebied ligt, is het uiterst geschikt om skitochten te maken. De fijne verbindingen met moderne liften brengen u naar de ruime, lange en goed onderhouden pistes in het gebied. Zo voorkomt u dat u verveeld raakt door steeds dezelfde afdaling te nemen.

Aprés ski in Val Thorens

Val Thorens staat ook wel bekend om de aprés ski. Sterker nog, het wordt beschouwd als het beste aprés ski gebied van Frankrijk. In de middag hoor je de muziek op de pistes, maar ook in het dal gaat het tot in de late uurtjes door. Er zijn verschillende Nederlandse bars, cocktailbars, karaoke bars en discotheken.


De reis naar uw wintersport in Val Thorens

Vervoer naar Val Thorens

Val Thorens is prima bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het circa 1100 kilometer rijden.

Met de auto naar de wintersport in Val Thorens

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Val Thorens te gaan. De snelste route is via Maastricht, Luik, Luxemburg en Lyon. Let op dat het in het de vakanties erg druk kan zijn op de routes naar Val Thorens.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!