Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Frankrijk / Languedoc Roussillon / Valras Plage

Zonvakantie Valras-Plage

zon, zee en genieten

Lees alles over Valras Plage

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Zonvakantie Valras-Plage zijn momenteel niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over Valras Plage

Goed voorbereid op vakantie

Valras-Plage is een middelgroot toeristenplaatsje aan de Middellandse Zee. Je vindt er een heerlijk strand met soms een kermis. Ook is er een klein haventje. Via de boulevard kun je een stukje wandelen en dan oversteken het centrum in met een gezellig plein met restaurantjes en leuke (toeristen)winkeltjes. Een zonvakantie Valras-Plage is een echte aanrader in dit zonnige gebied. De stranden, de restaurants en volop vermaak in de omgeving maakt het een fijne vakantiebestemming.

Eén van de populairste campings van deze streek ligt in Valras-Plage. Domaine de La Yole. Een ruime camping met nette stacaravans en tenten, op een klein stukje wandelen van het strand. Domaine de La Yole is een superkeuze voor gezinnen met (kleine) kinderen. Er is een leuke speeltuin en in de miniclub en tijdens minidisco zijn er vaak Nederlandse medewerkers!

Onze adviseurs

De streek rond Valras-Plage is zonnig, gezellig en een fijne vakantiebestemming. In het centrum vind je veel restaurantjes en heerlijk ijszaakjes. Het is een echte toeristenplaats met veel toeristenwinkeltjes, een echte oude kern zie je hier minder. De stranden zijn erg breed en de zee is er heerlijk en vaak vlakbij uw camping. De meeste campings liggen aan of in de buurt van het strand. Zeker voor jonge gezinnen is het een fijne plek. De campings zijn vaak goed afgestemd op kleine kinderen. Zeker op Camping Domaine de La Yole hadden mijn kinderen de tijd van hun leven.
20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
Karin Camping specialist

Ervaringen van onze klanten

Jenny de Groen Samen met mijn vriendinnen heb ik het hier geweldig naar mijn zin gehad. Gezellige terrasjes en leuke boulevard met kleine winkeltjes.

Lees meer Lees minder

Mevr Heerenjans In één woord: heerlijk!

Lees meer Lees minder

Mevrouw van Venen Onze kinderen vinden het hier erg leuk. We zijn al meerdere jaren geweest en het verveelt ons nooit. In de zomer is er gezellige bedrijvigheid en de camping is top!

Lees meer Lees minder

Valras Plage in beeld

 • valras-plage
  valras-plage
 • valras-plage
  valras-plage
 • valras-plage
  valras-plage
Bekijk 0 vakantie in Valras Plage
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service