Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Côte d'Azur
Goed voorbereid op vakantie

De Côte d'Azur is één van de bekendste streken van Frankrijk, met name bekend vanwege mondaine plaatsen als Cannes, St. Tropez en Monaco.Het is heerlijk toeven op één van de terrasjes in de havens, met uitzicht over de luxueuze jachten van de Rich and Famous, of flaneer over de boulevards en vergaap je aan de duurste sportwagens. Maar deze streek heeft meer te bieden! Côte d'Azur betekent letterlijk 'Azurenkust', wat wijst op het azuurblauwe water langs de kust. Met maar liefst 3250 zonuren op jaarbasis is deze streek één van de zonnigste gebieden van Europa. Een heerlijke bestemming voor een perfecte zonvakantie. 

 

Onze adviseurs

Ik vind de Côte d'Azur een heerlijke zonbestemming. Prachtige stranden, mooie bezienswaardigheden en lekker zonnig! De haven van St. Tropez is zeker een bezoek waard. Vanaf een terrasje kan je de meest luxe jachten bekijken. Bekijk, voor je een terrasje kiest, wel even de prijzen want er kan nogal verschil tussen de diverse terrasjes zitten! Veel plezier en Salut!

Populaire bestemmingen in Côte d'Azur

Zien en gezien worden

De Côte d'Azur biedt een groot aanbod bezienswaardigheden, van prachtige musea tot indrukwekkende gebouwen en van pittoreske dorpjes tot mondaine plaatsen. Bezoek onder andere eens de allermooiste villa van de streek 'Villa Ephrussi de Rothschild', een bijzondere flamboyante, roze villa in Saint-Jean-Cap-Ferrat of bezoek Grasse, de hoofdstad van de parfumindustrie en neem een kijkje in één van de vele parfummusea. Ook kinderen zullen zich opperbest vermaken aan de Côte d'Azur. Test je bravoure en geniet in Aqualand, het waterpark bij Fréjus, of relax op één van de zandstranden die de regio rijk is.

De kust heeft de vakantieganger veel te bieden en u zult zich dan ook zeker vermaken tijdens uw zonvakantie Côte d'Azur.

Heeft u ook interesse in andere regio's in Frankrijk? Bekijk dan eens ons aanbod zonvakanties Languedoc-Roussillonof zonvankanties Valras-Plage.

Ervaringen

Dhr. van Boekelen We hebben een heerlijke tijd gehad aan de Côte d'Azur. Vooral de eilanden Îles des Lérins zijn een aanrader! Prachtig!
Lees meer Lees minder
Familie van den Geersen We zijn hier met ons gezin geweest en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Het aquapark in Fréjus viel zeker in de smaak bij onze jongens.
Lees meer Lees minder
Mevr. Kleijn Prachtige bestemming!
Lees meer Lees minder

Côte d'Azur in beeld

 • Côte d'Azur
  Côte d'Azur
 • Côte d'Azur
  Côte d'Azur
 • Côte d'Azur
  Côte d'Azur
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!