Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juni 2022
Juli 2022
Augustus 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Normandië
Goed voorbereid op vakantie

Campings Frankrijk zijn zeer populair onder de Nederlanders. Wij zijn gek op dit prachtige land omdat er van alles wat te vinden is en dat kan zelfs al zonder lange autorit. Normandië een mooie streek waar veel te zien en te doen is. Het is een gebied waar de indrukwekkende kustlijn wordt afgewisseld met brede zandstranden, schilderachtige dorpjes en grootse steden. Houdt u er rekening mee dat het een groot gebied is en dat u ruim de tijd neemt. Wij bieden verschillende campings Normandië aan, van eenvoudig tot luxe, voor een ieder wat wils.

Onze adviseurs

Normandië is een schitterende streek op een niet al te lange afstand rijden van Nederland. Ook super als extra vakantie tussendoor! Bij Normandië denk je direct aan de invasiestranden en D-Day. Je doet je er goed aan eerst wat informatie te verzamelen over deze streek met haar indrukwekkende historie. Zo kun je een mooie planning maken voor de plekken die je echt niet wilt missen.

20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
Karin Camping specialist

Populaire bestemmingen in Normandië

Ruimte genoeg

Kamperen Normandië zal u en uw gezin zeker verrassen. Aan de kust een verscheidenheid aan hoge kliffen, steile rotsen, brede zandstranden en woeste kreken. In het binnenland de gele velden, eik- en beukenbossen, prachtige parken en tuinen, waar een oase van stilte en sereniteit heerst.

De door ons geselecteerde campings Normandië liggen in de kuststreek en beschikken over goede stacaravans en uitgebreide faciliteiten voor de kinderen. Plaatsen als Honfleur, Rouen of Bayeux liggen in de buurt en zijn zeker interessant genoeg voor een dagtocht.

Naast ons aanbod voor kamperen Normandië hebben wij ook diverse andere stacaravans in andere streken van Frankrijk. Wij willen u graag laten kennis maken met;

Wij zijn benieuwd waar uw voorkeur naar uitgaat, maar zijn er zeker van dat u en uw gezin genieten van het kamperen in Frankrijk.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Normandië

Ervaringen

Kees en Iza de Smit - Groningen Wij hebben een fantastische vakantie gehad aan de kust van Normandië. Onze camping "La Cote de Nacre" lag op 500 meter van het strand, wat wil je nog meer. Temidden van de invasiestranden heel indrukwekkend allemaal. Ook de kinderen vonden het interessant.
Lees meer Lees minder
Wim en Trees Rijnkels Wij hadden ooit eens op doorreis naar Bordeaux een paar dagen in Normandië gestaan met een tentje. Toen hebben we de afspraak gemaakt om nog eens terug te gaan maar dan voor een paar weken. Dat hebben we afgelopen zomer gedaan en beslist geen spijt van gehad. Afwisselend weer maar veel gezien en gefietst. Prachtig een echte aanrader.
Lees meer Lees minder
Freek en Bartina Koedood Onze kinderen vonden het verschrikkelijk om weer naar huis te gaan, ze waren niet uit het water te krijgen. Dus met de belofte volgend jaar weer, konden we vertrekken. Mooi toch.
Lees meer Lees minder

Normandië in beeld

 • Normandië
  Normandië
 • Krijtrotsen Normandie
  Krijtrotsen Normandie
 • Normandië
  Normandië

Populaire vakanties in Normandië

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Normandië
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service