Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Fly-drives
Keuze uit 182 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
September 2019
Oktober 2019
November 2019
Intro
Snel door naar
Lees alles over Fly drives
Goed voorbereid op vakantie

Een fly-drive biedt optimale vrijheid. Bij al onze fly-drive rondreizen leggen we de overnachtingen voor u vast maar u kunt zelf bepalen hoe u van de ene naar de andere accommodatie rijdt. Via de hoofdwegen of juist op uw gemak over de provinciale wegen. U ontvangt bij uw reispapieren tips voor routes en excursies en soms een landkaart en/of een Ontdek Reisgids. Zo bent u optimaal voorbereid voor en tijdens uw reis en heeft u nog een mooi naslagwerk na uw reis.

Op het gebied van huurauto's is er veel aanbod. Wilt u een kleine auto, of juist een luxere uitvoering? Wilt u handgeschakeld of automaat? Een cabrio om optimaal te genieten van de Italiaanse of Spaanse zon? De autoverhuurmaatschappijen waarmee we samenwerken hebben een ruime keuze aan types en modellen. Uiteraard zijn alle huurauto's goed verzekerd, kunt u extra's reserveren zoals kinderzitjes en navigatie-apparatuur en er is een 24 uurs hulplijn mocht u onverhoopt toch pech onderweg krijgen. Met onze zorgvuldig samengestelde fly-drives garanderen we dat u onbezorgd kunt rondreizen en veel van het land kunt zien, ervaren en ontdekken.

Boekt u een fly-drive Schotland of een fly-drive Ierland, dan is er nog een bijkomend voordeel: aangezien hier links wordt gereden, zit het stuur van uw huurauto aan de rechterkant. Zo heeft u een beter zicht op het verkeer.

Onze fly-drives gaan door heel Europa, van het prachtige zonnige Andalusië in Zuid-Spanje tot de Noordkaap in het uiterste noorden van Noorwegen. Heeft u ondanks het ruime aanbod toch nog andere wensen? Wij kunnen ook geheel op maat gemaakte fly-drives verzorgen. Maar kijkt u eerst eens bij ons aanbod: 

Naast onze Europese bestemmingen hebben we onder andere ook fly-drives Amerika en fly-drives Zuid-Afrika.

Onze adviseurs

In de afgelopen jaren heeft de Jong Intra zich ontwikkelt tot een specialist op het gebied van autorondreizen en fly-drives. Ideale rondreizen om een streek of een land uitgebreid te ontdekken. U ontvangt een routebeschrijving met tips voor routes, dagexcursies en bezienswaardigheden en bovendien bieden we bij veel van onze rondreizen een mooie ANWB landkaart aan. Ook hebben we van de meest populaire landen en streken handige, compacte ANWB Ontdek Reisgidsen met achtergrondinformatie. Handig tijdens uw reis, maar ook nog leuk om thuis in te kijken. Onbezorgd vakantie vieren, daar staan we voor!
Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert
Heleen
Heleen Scandinavië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Italië expert

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 182 vakanties

Fly drives in beeld

  • Fly drives
    Fly drives
  • Auto langs kust
    Auto langs kust

Populaire vakanties in Fly drives

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 182 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • De mooiste landen en streken van Europa
  • Fly-drives buiten Europa mogelijk
  • Een ideale combinatie