Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Finland is veelzijdig land. Een land van interessante contrasten, zoals de vier seizoenen. Naast deze interessante contrasten is Finland een land van bossen, prachtige kusten en bergen. Tijdens de groepsreis Finland zijn diverse unieke belevenissen inbegrepen als bijvoorbeeld een sneeuwschoenwandeling, rit op de rendierslee, cruise met de Hurtigruten of ijsvissen. Vaak kunt u ook nog extra unieke ervaringen zoals bv. een sneeuwscootersafari ter plaatse bijboeken.

Onze adviseurs

Eigenlijk vond ik alles in Lapland geweldig! De elanden, de husky’s, de sneeuwscootersafari (in de lompe thermo-overal), de hotels en het eten. Echt een onvergetelijke ervaring!

trudy
Trudy Busreizen specialist
jlo
Jan Willem Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Onze groepsreizen Finland zijn zeer geschikt voor een avontuurlijke week in de sneeuw. Tijdens deze afwisselende groepsreis leer je Finland echt kennen. In alle groepsreizen Finland zijn de fantastische hoogtepunten inclusief. Denk hierbij aan de huskysafari, ijsbrekercruise, sneeuwschoenwandeling, de Noordkaap en vergeet het bezoek aan de Kerstman niet.
Naast onze groepsreizen naar Finland kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een:

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busreizen Finland met een 8,2 en de reisleiders zelfs met een 8,7! Heeft u ook zin in een unieke winterbeleving? Boek dan snel een groepsreis naar Finland.

Ervaringen

Jan de Wit De reis door Lapland was echt onvergetelijk! We hebben echt genoten van de hele reis, maar in het bijzonder van de ijsbrekercruise!
Lees meer Lees minder
Paul Ook tijdens mijn derde reis naar Lapland heb ik opnieuw geen Noorderlicht gezien. We gaan het volgend jaar gewoon opnieuw proberen!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Noorderlicht
  Noorderlicht
 • Finland winter
  Finland winter
 • Huskysafari
  Huskysafari
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!